Egyéni Képzési lehetőségek és díjai

képzési lehetőségek

Healing Reiki System I.

Tanfolyam díja: 30. 000Ft.

Itt elsősorban megismerkedsz a reiki történetével, hatásaival, használatával, a csakrákkal, a csakrák érzékelésével, tisztításával és töltésével. Avatás által összeköttetésbe kerülsz az univerzummal, hogy kezeléskor ne a saját bioenergiádat használd és az eddigi kb. (jó esetben) 60.000-es rezgésedet megemeli min.305.000-re. Ami semmikor nem csökkenhet, hiszen ahhoz, hogy valaki ezt a hatalmas, intelligens energiát áramoltatni tudja, ahhoz ekkora rezgésre van szüksége. A rezgésemelésnek köszönhetően egyszerűbb a harmóniát megalkotnod és megtartanod magadban és az energiavámpírok sem tudnak rád csatlakozni, hogy leszívják energiáidat és még sorolhatnánk jótékony hatásait. Erről a reiki gondoskodik.

Reikiről bővebbenhttp://healingreiki.hu/healing-reiki-system/

Healing Reiki System I. tanfolyam részleteihttp://healingreiki.hu/healing-reiki-system-tanfolyam-bovebben/

Healing Reiki System II.

Tanfolyam díja: 40. 000Ft.

Előfeltétel: Reiki I.(mindegy milyen ágazaton végezted)

Itt 5 szimbólumot (Sho-Ku-Rei égi, Sei-Heki, Hon-Sha-Se-Sho-Nen, Sho-Ku-Rei földi, Zonar) és a csakra harmonizálás több módszerét is elsajátítod. A saját rezgésed megemelkedik min: 600.000-re, ami semmikor nem csökkenhet, erről a reiki gondoskodik. Hiszen ahhoz, hogy valaki ezt a hatalmas, intelligens energiát áramoltatni tudja, ahhoz ekkora rezgésre van szüksége.

Healing Reiki System Mester

Tanfolyam díja: 55. 000Ft.

Előfeltétel: Healing Reiki System I. II.

Itt 3 szimbólumot kapsz (Dai-Ku-Mio, Halu, Dai-Kiro-Se) ahhoz, hogy tökéletesen teljes legyen a palettád.

Healing Reiki System + továbbképzés

Tanfolyam díja: 40. 000Ft.

Előfeltétel: Healing Reiki System Mesteri szint.

Ennél a képzésnél titkos technikákat adok át neked, mint pl:

  1. Vércsere gerincvelő stimulálásával Healing Reiki System módszerével.
  2. Harmadikszem fejlesztése és nyitása Healing Reiki System módszerével.
  3. Szervezet méregtelenítése kémiai lerakódásoktól-tandem belső energia növelése, tisztítása.
  4. Healing Reiki System energia átadása légzőtechnikával.

Healing Reiki System Tanári

Tanfolyam díja: 180. 000Ft.

Előfeltétel: Healing Reiki System Mesteri + szint.

Itt átadok neked minden eszközt, a reiki oktatásának jogát, menetét, az avatások-behangolások rituális módszerét és mindent, ami az oktatási munkádhoz szükséges és segíti azt. Ekkor megkapod az utolsó avatásodat is, a Tanárrá avatást. Nincs szintekre bontva, a reiki I szinttől egész a mesteriig oktathatsz és avathatsz ezek után. Minden általam képzett tanár magának felel, nincs „sáp” oklevél és tananyag díj, sem fejpénz a tanítványok után, sem egyéb költség. De a szervezetünk által minden támogatást és segítséget megkapsz életed során -e gyönyörű hivatásban. Más ágazatból érkezőknek szükséges az ismétlés, hogy tisztában legyen az ágazatunkban tanítottakkal és megkapják a hiányzó szimbólumokat. Ebben az összegben benne van maga a képzés, az oklevél és a tananyag szintenként.

Kundalini Reiki I.

Tanfolyam díja: 30. 000Ft.

A Kundalini Reiki első behangolása megnyitja a gyógyító csatornáidnak azon részét, amit eddig nem használtál és a Földanya energiájával egyé válva a Kundalini energiádat felkészíti a Reiki energia áramlására. Felkészít a Kundalini Reiki II. behangolásra amely a Kundalini ébredését idézi elő. A koronacsakra, szívcsakra és kézcsakrák jobban megnyílnak ezután és erősödnek. Megtanulod, hogy hogyan gyógyíthatsz vele és a következőket tartalmazza:

– Energetizálás
– Távenergetizálásás, önergetizálás
– Tértisztítás
– Karmikus kötelékek oldása
– Helyzetek/tulajdonságok oldása.

A Kundalini Reiki I-es fokozat energetikailag az Usui-Reiki mesterfokozatának felel meg, így a beavatáshoz a Healing Reiki System mesteri beavatás elengedhetetlen feltétel.

Kundalini Reki II.

Tanfolyam díja: 35. 000Ft.

Ezzel a behangolással az energia csatornákat még jobban felerősítjük. A Kundalini felébresztése után az úgynevezett „Tűz” eléri a Fő energiacsatornán legalább a szívcsakrád magasságát és előkészíti a Kundalini Reiki III: fokozatára, azaz a kiteljesedésre. Beavatást nyersz egy speciális meditációba melynek segítségével a Kundalini Tűz rövid távú megemelését tudod elérni. Ez a Csakra-Energiarendszer felragyogását és megtisztulását eredményezi.

Kundalini Reki III.

Tanfolyam díja: 55. 000Ft.

Az előző behangolások újbóli felerősítése után a torok, napfonat, Hara, és gyökércsakra kitágulnak. A Kundalini Tűz felerősödik benned és most már a koronacsakrán és a lábon lévő csakrán túl terjed. A Kundalini teljes egészében kitárulkozik. Megtanulod, hogyan tudod a kristályokat egyéb tárgyakat Reiki csatornaként használni és elsajátítod az alábbi technikák oldását és teremtését és a velük való munkákat.:

– Egyensúly
– Gyémánt Reiki
– Kristály Reiki
– DNS Reiki
– Születési Trauma Reiki
– Lokáció Reiki
– Előző Élet

Booster

10. 000Ft./booster (csakrák befogadóképességének növelése-tágítása)

A Kundalini Booster-Einweihungen I – VI behangolások a Kundalini energia további felerősítésére szolgál. Tananyagot nem tartalmaz. A Booster behangolásokhoz a Kundalini I – III behangolásoknak meg kell lenniük.

Angyalkommunikáció I.

Tanfolyam díja: 35. 000Ft.

Itt elsajátítasz mindent, ami ehhez a csodálatos kapcsolatteremtéshez kell. Az angyalok érzékelését, az angyalokkal való kommunikációt, az angyalok behívását saját testünkbe, az angyalok csoportjait, az angyalok pecsétjeit, és hogy hogy kell angyalszertartást készíteni. A többit a képzésen

Angyal kommunikáció II. és angyalokkal való szertartások

Tanfolyam díja: 55. 000Ft.

Itt nagyon komoly védelmi technikákat, karmádban lerakódott gócokat-blokkokat feloldó technikákat fogsz elsajátítani, sok mással együtt. A többit a képzésen 🙂

Radiesztézia

Tanfolyam díja: 35. 000Ft.

Itt elsajátítod a lengyel pálca és inga helyes használatát, többféle mérési módszert, ami által minden eddigi láthatatlan energia láthatóvá válik számodra. Átvesszük a sugárzások fajtáit, hatásait. (csakrák, aura, ételek italok kimérése, szellemek, démonok, geopatikus energiák, mesterséges sugárzások stb.) A többit a képzésen.

Kristálymágia

Tanfolyam díja: 60. 000Ft.

Előfeltétele: Radiesztézia megléte.

Itt megkapsz minden olyan tudást, ami szükséges ahhoz, hogy eme csodát alkalmazd és ismerd. Megismertetlek a kristályok történetével, szakszerű alkalmazásával, használatával és ami a legfontosabb, nem csak a kristályok használatát, titkait sajátítod el a tisztítási módszerekkel együtt és  a bennük rejlő lehetősègeket, hanem a kristályokat megtanítom neked programozni. 4 féle programozási módszert tanítok meg neked, az mellet, hogy megtanítalak ismét összekötni a kristályt a Földanyával. Így nem kell többet foglalkozni azzal, hogy tisztítani, tölteni kelljen, vagy bármely más módszerrel karban kelljen tartanod. Ezek a kristályok attól kezdve nem lesznek képesek sugározni a felvett negatív energiákat, mert átalakítják a beléjük táplált programra, és megújuló erővel sokszorosára felerősítve sugározzák ki magukból  a program rezgéseit. Megtanulod a csakrák tisztítását érzékelését, és hogy hogyan kell kezelni őket, más betegségek mellett.A többit a képzésen.

Mágia I.

Tanfolyam díja: 35. 000Ft.
Előfeltétele: Healing Reiki III, Kundalíni III, Radiesztézia, Angyalkommunikáció II, Kristálymágia.
 
Bevezetés a mágia történetébe, világába-titkaiba. Elsajátítod a csakrák történetét funkcióját, tisztítását és töltését különböző módszerekkel. Megtanítom neked a gondolataid erejét használni, hogy redukáld le annyira a cikázó gondolataidat, hogy tudj vele teremteni. Megtanulod a vonzás törvényét alkalmazni, a tudatalattidat programozni, ezzel megszüntetve minden programot ami megakadályoz a teljesség megélésében. Folyadék programozás egyik technikáját is elsajátítod, energiák összpontosítását, programozását, felhasználását. Bizonyos védelmek felépítését, és különböző tisztítási módszereket sajátítasz el és ezáltal jobbá tudod tenni saját és környezeted életét. Itt vesszük át a legfontosabb szabályokat, amire érdemes odafigyelni.

Mágia II.

Tanfolyam díja: 50. 000Ft.
Előfeltétele: Mágia I. sikeres vizsgája.
Itt elsajátítod a leghatékonyabb módszereit a különböző energiák koncentrálásának összpontosításának és felhasználásának. Megtanulod a csakrákat harmonizálni távba és személyesen is. Elsajátítod a fényterápia különböző felhasználását,felhasználásának módszereit. megtanulod a szentelésnek több módszerét amivel tudsz majd folyadékot és tárgyat szentelni. Különböző negatív energiák érzékelését tisztítását, amik feltétlen szükségesek a munkád során. A leghatékonyabb programozási módszereket sajátítod el, amivel folyadékokat és tárgyakat egyaránt tudod majd programozni (energetizáló ital, tanulást segítő folyadékot, amulettet-talizmánt stb. a fantáziád szabhat határt kizárólag.), Átkok, rontások, elementárok és szellemek (elhalt lelkek) érzékelése megszüntetése és hazasegítése. Átjárók lezárásának bizonyos módszerét, és további védelmek felállítását, és a távkezelés módszerét mágiával.

Mágia Mester fokozat

Tanfolyam díja: 65. 000Ft.
Előfeltétele: Mágia II. fokozatának sikeres vizsgája.
 
Itt megtanulod az eszközök tökéletes használatát ahhoz, hogy teljes legyen a tudásod ezen része. Itt kapod a Mester Mágusi beavatásod, ahol 4 szimbólum kerül rád avatásra, amivel a leghatékonyabban tudsz majd dolgozni. Megtanulod már az 5 elem érzékelését, összpontosítását, alkalmazását. Megtanulsz még több különböző tisztítási módszert. Elsajátítod a komplex szertartás módszerét amivel már démoni megszállásokat is meg tudsz szüntetni, és megtanulod a leghatékonyabb védelmeket felállítani és programozni. Benne van egy 700 éves szíverősítő recept. És sok érdekesség.

Mágia Mester + továbbképzés

Tanfolyam díja: 80. 000Ft.

Előfeltétele: Mágia Mesteri sikeres vizsga

Itt több módszert és technikát tanítok meg neked amivel

  • a teljes harmóniát megtudod alkotni magadban az univerzum egységével összekötve,
  • módszereket a tiszta hited fenntartásához,
  • az akasha rendbetételéhez,
  • és az égiek általi fejlesztés, tanítás befogadásához,
  • a vonzással történő teremtés maximalizálása

Exorcizmus

Tanfolyam díja: 60. 000Ft.
Előfeltétele: Mágia és Reiki Mesteri fokozat sikeres megszerzése.
 
Itt szó esik a sötét oldal hierarchiájáról, törvényeikről, szabályaikról és mindenről ami szükséges ehhez a szakmához, és egy olyan szertartás is ahol filmekbe illő módszerekkel szünteted meg a megszállást. (kikötözés, démonnal való kommunikáció, stb). A többit a képzésen.

Reinkarnációs meditáció

Tanfolyam díja: 50. 000Ft.
Előfeltétele: Mágia Mesteri fokozat sikeres megszerzése
Itt megismertetlek az előző élet fogalmával, és hogy mint halál csak a fizikai test számára létező esemény. Maga a lélek halhatatlan és minden eseményt-érzést raktároz. Ezért képesek vagyunk utazni különböző elmúlt életeink különböző eseményeiben aspektusaiban. Itt 2 teljesen veszélytelen módszerrel ismertetlek meg, amellyel 100%-os biztonsággal tudod utaztatni saját magad és a hozzád fordulókat is. Nagyon fontos tudni, hogy a híreszteléssel ellentétben teljesen veszélytelen ez a fajta utazás-utaztatás, hiszen nem élhet meg olyan eseményt az illető, ami sokkolná vagy feldolgozhatatlan traumát okozhatna neki. Minden utazás mást és mást fed fel. Általában azt a mozzanatot képsort látja kristálytisztán az ember, ami választ ad az éppen megoldhatatlannak tűnő élethelyzetben, vagy olyan kérdésekre világít rá amit egyszerűen nem tudunk megoldani. Ennek segítségével játszi könnyedséggel megoldható az adott probléma megoldásának felépítése.