K-100 Zapper

A Zapper® K 100

A készülék az emberi szervezetben előforduló élősködők, vírusok, baktériumok, gombák, férgek és más paraziták elektronikus úton történő irtására, az immunrendszer erősítésére, valamint fájdalomcsillapításra készült.

A Zapper® egy kompakt impulzusgenerátor, amelyet egy 9 voltos elem működtet, és kizárólag pozitív tartományba eső frekvenciák használatával működik. A tapasztalatok szerint leginkább bevált kezelés egy napi 61 perces program lefuttatása (7 perc zeppelés – 20 perc szünet – 7 perc zeppelés – 20 perc szünet – 7 perc zeppelés). Ebből a zeppelés az aktív szakasz, a 20 perces szünetek alatt a készülék nem bocsát ki jelet.

A Zapper® K 100 tulajdonságai

A német gyártmányú Zapper® K 100 a Hulda R. Clark („Meggyógyulhatsz”, „A betegségek valódi okai és gyógymódja” című könyvben is ismertetett készüléknek egy modernebb, továbbfejlesztett változata

Megszabadulna a szervezetében élő baktériumoktól, vírusoktól és az esetleges élősködőktől? Most kíméletesen és fájdalom mentesen megteheti! Elmondjuk hogyan..

A zapperekről általánosságban

Az elektromos áram felfedezése óta sokan próbálkoztak annak diagnosztikai és terápiás alkalmazásával: a fájdalomterápiában már hosszú ideje használják, és újra és újra vizsgálják hatását mind a kórokozókkal (különböző erősségben, frekvenciákon és moduláltságban), mind az emberi test különböző működéseivel kapcsolatban. Két kutató, Dr. Rife és Dr. Hulda R. Clark – csak hogy néhányat említsünk a sok közül – már jelentős előrelépést mutatott fel ezen a területen, és egy sor kiváló eredményt ért el.

Dr. Hulda Clark bioelektronikai vizsgálatok segítségével kiderítette, hogy minden létformának és szerves anyagnak egy meghatározott sávszélességű frekvenciája van. Ennek meghatározására egy frekvenciagenerátort használt, amely nagy pontossággal elő tudta állítani a kívánt frekvenciákat. Egy egyszerű rezonanciajelenség felhasználásával megállapította, hogy a generátor beállított frekvenciájával egy szervezet – pl. egy baktérium – csak a saját specifikus sávszélességű sajátfrekvenciájával rezonál.

Minden szervezet egy adott sávszélességű és -magasságú sajátfrekvenciát bocsát ki.

Minél fejlettebb életformát vizsgálunk, annál nagyobb annak saját előállított frekvenciája, és annál nagyobb az a sávszélesség, amelyben rezgéseket sugároz. Ezen úttörő felismerések alapján sok gyártó, kutató és terapeuta fogott neki különböző bioelektronikai készülékek kifejlesztésének.

Egy további fontos lépés az volt, hogy a frekvenciagenerátorok által kibocsátott szokványos szinuszhullám helyett egy kb. 30 kHz-es négyszög-pozitív hullámformát kezdtek el alkalmazni. Ez a négyszöghullám olyan áramfajta, amelynél – az akkumulátorhoz hasonlóan – a pozitív feszültség nullára zuhan, nem úgy, ahogyan a hálózati feszültség esetében, ahol a szinuszhullám pozitívról negatívra változik. A természetben nincs ilyen négyszöghullám. E tapasztalat hatására született meg ez az egyszerű biofrekvencia-generátor, Zapper® néven.

„Ahhoz, hogy minden kórokozót elpusztítsunk, három kezelés szükséges. Miért? Az első zeppelésnél elpusztulnak a vírusok, baktériumok és élősködők, de pár perc múlva ismét újabb baktériumok és vírusok jelennek meg. Arra a következtetésre jutottam, hogy a baktériumok és a vírusok megfertőzik az élősködőket, és amikor azokat elpusztítjuk, ismét szabaddá válnak. A második zeppeléssel elpusztítjuk a szabaddá vált vírusokat és baktériumokat, de hamarosan újabb vírusok jelentkeznek. Ezek biztosan a megmaradt 

baktériumokat fertőzték meg. A harmadik zeppelés után már sohasem találtam nyomát vírusnak, baktériumnak vagy élősködőknek, még órákkal később sem.” 

„A zeppelés nem pusztítja el a dolgok belsejében védelmet élvező organizmusokat, mint amilyenek például a gyomrunkban vagy a beleinkben vannak. Az elektromosság csak a gyomor, illetve a bél falán folyik, nem a belső tartalmukon keresztül.” 

„Tehát a zeppelés sem tökéletes, de olyan jelentős javulást hozhat, hogy mindenkinek vennie, vagy készítenie kellene egy Zappert.”A többi elpusztítását pedig átbeszéljük. 

A feltaláló, Hulda R. Clark szerint tehát a készülék az emberi szervezetben előforduló élősködők, vírusok, baktériumok, gombák, férgek és más paraziták elektronikus úton történő irtására alkalmas.

 Ellenjavallat: 

A szívritmus-szabályozóval (pacemaker) élő betegeknek, valamint a várandós kismamáknak tilos a készüléket használniuk, mivel nem tudjuk, hogy esetükben az elpusztult élősködők, és a belőlük kiáramló vagy keletkező méreganyagok milyen hatással lehetnek a magzatra. 

A „C” folyamatos állásban a készülék egy négyszögimpulzust bocsát ki, amely az emberi szervezetre ártalmatlan. Egyes esetekben előfordulhat, hogy a „C” folyamatos üzemmód (még ritkábban a „P” üzemmód is) előre nem várt, és előre nem látható mellékhatásokat produkál (pl. emelkedő vérnyomás, bőrpír az 

elektródák alatt, fáradtság, stb.). Ez főleg az elpusztult élősködők és belőlük kiáramló méreganyagok miatt van. 

Mivel a mérgeket és az elpusztult élősködőket el kell távolítani a szervezetből, ezért nagyon fontos a napi 2-3 liter tiszta víz, és lehetőleg természetes eredetű C-vitamin fogyasztása!