mágia, mágiával való gyógyítás

Minden mágia mágia!

Nincs fekete, vagy fehér mágia. Ezzel a színmegosztással a mágiával foglalkozó személy csak azt jelzi, hogy milyen szándékkal használja az elemeket és energiákat. Van aki annak szenteli életét, hogy  átkot szór, negatív elementárt küld vagy szellem lényt küld valakire.  Ezt a mágus az anyagi javak megszerzéséért teszi, mert sajnos több a rossz indulat az emberek egy részében, mint a szeretet. Pedig visszaüt (persze a kérőre). A mágusra majd később, valamelyik reinkarnálódásakor.

Ahogy írom is, én csak a fehér vagy más szóval a gyógyító és segítőszándékkal használom a mágiát! Nem vagyok hajlandó ezt rosszra fordítani, az ártó oldalt képviselni. Tehát ha Te azért jöttél, hogy szerelmi kötést tegyek valakire, vagy átkot szórjak valakire, akkor rossz helyen jársz. De kívánom neked, hogy békélj meg Önmagaddal és környezeteddel, valamint igyekezz megtanulni szeretni és jót adni. Nem kell benne hinned, hogy ha adsz akkor többszörösen kapsz, csak próbáld ki huzamosabb ideig. Be fog jönni! És ha nem találod a szeretet egyszerűségét, gondolj bele, hogy nehéz-e gyűlölni? Nehéz? Nem nehéz. Hidd el, ugyanilyen egyszerű szeretni, a legegyszerűbb recept, hogy tedd félre a gyűlöleted, mert ha nem gyűlölsz, akkor már csak a szeretet marad. És hogy ez mennyire intenzív, az már mellékes. Több fajtáját használom én is a mágiának, Vica, Woodoo, stb, és ezeket gyúrom egyben a legnagyobb hatékonyság érdekében.

Amit mágiával teszek:

 

  • Energiák létrehozása, összpontosítása, felhasználása, programozása
  • Tárgyak és folyadékok programozása (gyógyító vagy fogyókúrás ital, szerencsehozó, energetizáló folyadék vagy kristály stb.)
  • Talizmánok és amulettek készítése, programozása, lezárása
  • Gyógyítás, távgyógyítás (a személyes kapcsolatot jobban szeretem) szenteltvíz készítés, áldás.
  • Elhalt Lelkek hazasegítése
  • Terek, tárgyak megtisztítása, levédése, feltöltése, megszentelése, harmonizálása, átjárók lezárása.
  • Átkok, rontások, elementárok levétele, kötések megszüntetése, állandó és ideiglenes védelem készítése.
  • Quija táblázás
  • Exorcizmus (démonűzés)

Egy védelem 12-15 hónapon át tart, de van több féle. Ez megbeszélés alapját képezi. Amit még nagyon fontos tudni az összes energiazabáló lényről (legyen az rontás, átok, elementár, szellem, entitás stb.), hogy mind megpróbálja megakadályozni a levételt. Első próbálkozásuk a “Rajtam nincs semmi, nekem erre semmi szükségem!” gondolat elhintése. A másodig már bármi lehet ha erősebbnek bizonyulunk nála. Ilyenkor megpróbálja a szeretteinket felhasználni, csak azért hogy a kapcsolat ne szakadjon meg. Gyakran előfordult, hogy csak sokadjára tudott eljönni az illető, mert mindig közbejött valami. De erős volt az elhatározásában, eljött és azóta meg változott az élete. Nem volt ami akadályozza a mindennapokban, sikerben, szerelemben, egészségben.

Szerencsére átokról ritkán van szó, (nem nekem szerencse) hiszen általában csak a rosszindulatból eredendő rontások, elementárok a gyakoriak. Gyakoriak még az itt ragadt szellemek is.

A rontás, átok, rátapadt lélek levétel minimum 35 perc, ebbe beletartozik a csakra tisztítás, töltés és harmonizálás. Ördög (démon) űzés, inkább személyekhez kapcsolódik, mint tárgyakhoz.