Átok-avagy mivel állunk szembenÁtok-avagy mivel állunk szemben

Sokan fordulnak hozzám azzal a kéréssel, hogy legyek szíves nézzek rájuk, mert nem értik mi történik velük.

Amibe belefognak lehet az bármilyen csillogó és kecsegtető célba, mintha valami megakasztaná őket a siker kiépítésében. Ilyenkor gyakran kiderül, hogy nem épp a „csillagok rossz állása” okozza a sikertelenséget, hanem valóban van rajtuk egy program, vagy entitás ami ezt eredményezi.

Az átok a jövőbeli sorsunkat (életút) határozza meg, de sajnos nem a pozitív irányba. Ami rosszabb az egészben, hogy ez több nemzedékre is kihatással van. Az megátkozás esetében egy teljesen balszerencsés életút várható-tapasztalható, melyet örökölne a gyermekeink is egészen a hetedik leszármazottig.

Pl.: enyhébb esetben vásárol az illető egy gépkocsit, melyet gyakorlatilag sohasem fog tudni használni, mivel állandóan összetört állapotban lesz. Egyik baleset vagy koccanás jön a másik után, jóllehet a balesetek javát nem ő okozza, mindössze csak a véletlen szenvedő szerepét éli meg.
De az egész további életét balszerencsés történések kísérik.
Ha belefog valami új dologba, (vállalkozás) szinte biztos, hogy balul üt ki minden próbálkozása.

Az építész hónapokat csúszik, esetleg meglép az előleggel. A festő csúnya munkát végez, de nagy hangon követeli a sört. Az árút nem szállítják időben, de már ki van fizetve, igaz kölcsönből, és már be kéne fizetni az első részleteket. A vételár kifizetése után derül ki, hogy a vásárolt üzletnek 2 tulajdonosa volt és a másik mit sem tud az üzlet eladásáról;stb.stb.stb.

Mire sikerül megnyitnia a felső ruházati butikját kiderül, hogy közvetlen közelében éppen most nyílt 5 másik ezzel foglalkozó üzlet. Az is előfordulhat, hogy a családi élete megy tönkre, illetve létre sem tud hozni egy igazi családot, s ezt az életutat adja tovább a gyermekének.

Természetesen segítek ennek megszüntetésében. Sok esetben azonnal, néhány esetben pár napon belül megszűnnek az átok által okozott problémák.

A tisztító szertartás, utána az energetikai rendszered rendberakása és védelmed felállítása minimum egy évre tarthat, 35 perctől 1 órán keresztül is.