Kárhozat

 

Kárhozat – Kárhozatal

Mi is a kárhozat – kárhozatal?

Fontos megemlítenem, hogy semmi köze a kárhozatalnak az interneten fellelhető téves nézetekhez. Ezek úgy említik a kárhozatot, hogy Isten átka, Isten büntetése és egyéb cifraságok.

Isten nem büntet senkit! Mi vagyunk felelősek minden egyes pillanatunkért, amit a szabad akaratunk sokszorosára növel. Az Istenfélés is egy tudatos megtévesztésből született. Az egyházaknak és a különböző félelemre épülő vallási szervezeteknek jól jövő híveket toborzó és irányító lehetőség.

Eredete az ógörögöktől származik. Ők, mint a több istenséggel foglalkozó kultúrák egyike, előszeretettel használták a démoni világgal való együttműködést. A démon is Görög szóból ered, ami Istenit jelent. Két csoportba sorolják az entitásokat. Vannak a jó és a gonosz, ártó Istenek, szellemek.

Mikor a hívők a démoni világtól kértek valamit, fel kellett ajánlaniuk érte cserébe ugyanolyan számukra értékes dolgot. Ha az alku rájuk eső részét nem prezentálták a kérők, akkor bizony jött a büntetés.

Ha valaki a fényt használja, akkor ilyesmi nem történhet vele. Azt viszont érdemes tudni, hogy a fény Angyalai, és a teremtő Isten nem annyira látványosan munkálkodik, mint a sötét oldal. Amikor a fény Angyalait kérjük segítségül, mondjuk egy szenvedélybetegség elengedéséhez, akkor ők segítenek nekünk erőt adni, hogy le bírjuk tenni az alkoholt, vagy el tudjuk engedni a szerencsejátékot. A munka ránk eső részének nagyja viszont ránk hárul és sikeressége nagyban tőlünk függ. Míg ha a sötétség angyalaihoz intézi valaki ugyan azt a kérést, akkor a lelkéért cserébe bizony rögtön letehet mindenféle munkálat nélkül a szenvedélybetegségéről.

El kell dönteni, hogy kinek melyik éri meg! Természetesen erről heteket lehetne beszélni. Én mindenkit arra bíztatok, ha már ide született, akkor dolgozzon a saját fejlődéséért. Élje meg az érzelmek hullámvölgyét és kavalkádját, mert ezért jöttünk a fizikai síkra. Ne a másikra való mutogatás, irigység, manipuláció, birtoklás és a lelkének eladása legyen a fő ismérve az illetőnek, mert éppen aktuális életfeladatát nehezen éli meg és úgy érzi, hogy nem tudja teljesíteni. Amikor úgy érzi az ember, hogy nem bírja, kérje őrangyalát. Ha ismeri a többi Angyal csoportot is (amit pl. angyalkommunikációs képzéseken lehet elsajátítani), akkor kérje az illetékes Angyal segítséget.

Maga a kárhozat csak látással derül ki. Az ingák, pálcák és egyéb eszközök előtt rejtve marad. Amikor pedig a spirituális látásunkkal vizsgáljuk, akkor jól látható az ember fénylelke, az Isteni énje aki a testet hajtja, használja. A kárhozat a mágus számára úgy látszik, hogy a lélek ketté van szedve. Általában a bal oldali a fényes Isteni része ami az eredethez tartozik, a másik felét, pedig maga a gonosz birtokolja, helyén maga a sötétség lakozik. A lelkének a hiányzó Isteni része, viszont a pokolnak nevezett síkon van elzárva. A sötét rész folyamatosan bénítja és blokkolja az ember isteni a teremtőképességét. Így az illető nem tudja járni a megírt életútját és teljesíteni a fizikai síkra vállalt életfeladatait. Az ilyen kárhozatok általában előző életekben köttettek.

Nem kell nagyon kétségbe esni! Megvan a módszere ennek is, hogy hogyan lehet visszaállítani. Ennek természetesen meg van az ára, hisz nem veszélytelen a mágusra nézve. A tapasztalataim szerint a kárhozat oldása és a lélek visszaállítása 5 évembe kerül, a szerződés megszüntetése 10 évembe. Itt mindenki maga dönti el természetesen, hogy mit ér neki a lelkének ilyesfajta mélységű felszabadítása. Bármilyen kérdés felmerül, szívesen válaszolok elérhetőségeim valamelyikén.

Köszönöm figyelmed,bármilyen kérdésed van, állok rendelkezésedre.