Árak – bérletek – csomagok

Konzultáció díja: 10.000Ft./óra

Csakra és aura töltés és harmonizálás: 10.000Ft./alk.

Már ezzel is beindítom az öngyrendező mechanizmusod. A csakrák állapotát előtte és utána is kimérem radiesztézia (inga-lengyelpálca) segítségével. Tehát nem csak érezni hanem látni is fogod a változást. Ez a kezelés tökéletesen támogatja az immunrendszered és ellenállóbbá teszi azt minden külső és belső negatív hatás ellen.

Healing Reiki System teljeskörű kezelés: 10.000Ft./óra

Csakra, aura tisztítás, teljes energetizáló kezelés, ami beindítja az öngyógyulási folyamataid és segít kilábalni a nem karmikus nyavajákból. Felerősíti az orvosi kezelést NEM HELYETTESÍTI AZT és meggyorsítja a gyógyulást. A kezelés, 1-1,5 órát vesz igénybe.

Vegyes kezelés: 20.000Ft./alk.

Itt reikit és a problémának megfelelő angyal segítségét használjuk, a végén mágiával zárom. Extraként készítek egy programozott folyadékot, ami erősíti a végeredmény sikerességét. Ilyenkor megkérdezem, hogy mit programozzak a folyadékba, amit mindenki maga dönthet el (energiát, nyugalmat, sikert stb.)

Az elfoglaltság kb. 1-2 órát vesz igénybe.

Healing Reiki System bérlet: 80.000Ft./10 óra

A bérletek szétszedhetőek, átruházhatóak. Ha 3 kezelésből eléri amit szeretett volna és nem szeretné elajándékozni, akkor sincs gond, mert bármikor be lehet váltani pl. valamilyen tanfolyamra vagy másfajta elfoglaltsága, ez érdeklődés és megbeszélés kérdése.

Radiesztézia – Sugárzások – energiák mérése: 10.000Ft./óra

Lakások, terek, személyek kimérése. Minden geopatikus és mesterséges sugárzás (pl. Hartman háló, vízér) jelenlétének kimérése. A kezelések alatt történő mérések ingyenesek.

Kristálymágia kezelés: 10.000Ft

Itt féldrágakövekkel hozzuk helyre az energetikai rendszered működését és a harmóniát. Bővebben a kristálymágia alcím alatt.

Kristályok programozása: 5.000Ft./kristály

Ha én adom a kristályt: 8.000Ft./kr+prog.

Ezek után a kristályt/kristályokat nem kell tisztítani, sem tölteni. Semmilyen karbantartást nem igényelnek.

Angyal rituálé: 20.000Ft./alk.

Angyalpecsét-angyalokkal való szertartás – mágia készítése.

Angyalokkal való foglalkozás: 20.000Ft./alk.

Angyalok segítségével történik, a legtöbbször Rafael Arkangyal inkorporálásával~behívásával.

Fehérmágia: 20.000Ft.-tól/alk.

Talizmán programozás, töltés, folyadék programozás, sikermágia, mágiával.

Exorcizmus – Ördögűzés: 30.000 Ft.-tól/év 

Gyakran van démonűzésre szükség. Ez hosszadalmas rituálé. Min 20 perc, de nagyon ritkán eltarthat akár 4 órán keresztül is.

Védelem készítése: 25.000Ft.

12 hónapig tartó és minden negatív ellen, személyre szabott védelem. Átok, rontás, elementár megszüntetés, szellem hazasegítése, démon űzése esetében benne van az űzés árában.

Helységek megszentelése, megtisztítása oda nem illő energiáktól-entitásoktól: 30.000Ft./30 nm~ig, 50.000Ft./100 nm~ig és 100 nm~től megbeszéltek alapján.

Ház, lakás, iroda és a benne lévő tárgyak megtisztítása energetikailag, megszentelése, feltöltése pozitív energiával, átjárók lezárása és védelmének elkészítése. 12 hónapra lehetséges.

Rontás, átok, elementár megszüntetése, itt ragadt lelkek hazasegítése: 30.000Ft.

 Ez 37 perc minimum, amibe beletartozik a csakra tisztítás töltés, harmonizálás és Az árban benne van az 1 éves védelem!

Karmikus adósságok és blokkok oldása: 50.000 Ft. (25.000-25.000)

Reinkarnációs utaztatás meditáció: 20.000Ft./alk.

Egy alkalom 2-4 órát vesz igénybe. 0,5-1 óra felkészítés és előkészület, 2 óra utazás-meditáció, fél óra kiértékelés. Blokkok, gátak, gátlások feloldása, okainak megkeresése és megszüntetése a cél.

Távküldèse Reikinek, mágiának: 10.000Ft./óra