kristály mágia

Ásványok, féldrágakövek, drágakövek hatásai szervezetünkre.

Először az ember érdeklődését csak a szépségük – csillogásuk kelti fel, majd elkezd benne dolgozni a gondolat és a vágy, hogy de jó lenne megvenni – beszerezni a kiszemelt féldrágakövet – kristályt. Elkezdi vásárolni őket, tetszés – érzet szerint, majd elkezd utána olvasgatni, és rájön, hogy milyen csodás világba csöppent és milyen csodálatos a kristályok világa. Van akit annyira beszippant ez a világ, hogy mindent megszeretne tudni róluk és nem elégszik meg a neten található általános információkkal, hanem beiratkozik egy kristályokkal foglalkozó képzésre – tanfolyamra.  Ennek is rengeteg ágazata van. Van akit a szerkezeti felépítése érdekel és a kitermelési – üzleti lehetőségei, van aki gyógyításra szeretné használni őket akár saját részre, akár hivatás szerűen és van aki komplexen szeretné tudni, hogy a gyógyításon kívül hogy lehet beépíteni a különböző rezgésű fajtájú kristályokat a mindennapi életben. Pl.: hogy hozhat sikert, bőséget, ételek italok energetikai tisztítására hogy lehet őket alkalmazni és ezt folytathatnánk oldalakon keresztül. Ahogy Albert Einstein  megmondta, nincs fizikai tárgy, csak különböző sűrűségű energiahalmaz, így mindannyian energiák összetett halmazai vagyunk és minden ami körülöttünk van így hatással vagyunk egymásra, mint mi emberek, mint minden ami körülöttünk van. (Csak a fa asztalra nem azt mondjuk, hogy 10 a 46.-on, hanem azt mondjuk, hogy fa asztal. Ettől ő még energiahalmaz.) A kő, hasonlóan a növényekhez, különböző fajtájú kristályok különböző frekvenciájú rezgéseket bocsájtanak ki magukból. Az egész emberi szervezet és szervei is sajátos frekvenciájú rezgéssel működnek, így a megfelelő szerveket a hasonló rezonanciájú kövekkel harmonizálhatjuk, gyógyíthatjuk. Olyan ez, mintha egy zenekarban a ritmuszavar miatt elcsúszott hangszert térítenénk vissza saját ütemébe, ami elengedhetetlen a harmonikus összhanghoz. A szervek egészséges rezonanciájának eltérését rossz közérzetként, betegségként éljük meg. A betegséget pedig okozhatja akár saját negatív gondolkodásunk, kellemetlen emlékképeink, energetikailag blokkolt környezetünk.
A kövek rezgései lelki síkon is hatékonyan működnek, és feloldják érzelmi gátakat, rossz beidegződéseket, harmonizálják, kisimítják testi-lelki-szellemi energiamezőnket.

Közèrzetjavító szolgáltatáskènt alkalmazzuk a drága és fèldrágaköveket. Nem orvosi segítség és eljárás, arra csak orvos jogosult!