Elementár – avagy elementál

Elementár - avagy elementál

Elementár – avagy elementál?

 Amikor mérés esetén szembesítem a klienssel, hogy szó sincs átokról meg rontásról, hanem egy vagy több elemetárt táplál az életenergiájával. Gyakran kérdezik tőlem: mi az az elemetár?

Aki pedig már olvasott spirituális témával kapcsolatban, gyakran vissza kérdez, hogy nem Elementál?

A válaszom a következő: Nem elementál.

Az elementál az az elemeket, elemek angyalait jelenti.

Az elementárt a mágusok, boszorkányok a gondolat mágia révén tudatosan hívják be és programozzák. Esetleg civil személyek spontán, öntudatlan tevékenységei által teremthetnek elementárt. Az elementár a létbe hívott elemekből és különböző gondolatokkal, programokkal megtűzdelt amorf intelligens energialény. Ezt különböző jellegű, tulajdonságú és minőségű energia veszi körül és alkotja. A gondolati síkon való megjelenést követően teremtője életet lehel belé, azaz lélekkel (saját lélekrészével-érzéseivel) ruházza fel. Majd formát, alakot kap az éterikus síkon és végül, ha az őt alkotó teremtője úgy akarja megjelenik a fizikai síkon is. Ha autodidakta módon teremti valaki, akkor a gyűlöletéből, (amivel gondol irigyére az elementár teremtője vagy akinek rosszat akar) hozza létre. Mindig azzal a programmal teremtődik, amire az illető erősen koncentrált. Az így létbe hívott elementár az emberi aura megfelelő rétegében elhelyezve végrehajtja a teremtője által rábízott feladatokat.

A derék és a tarkó közötti területen kapcsolódik az emberhez. Elementárt a kórházban, temetőben is könnyen össze lehet szedni, ezért nem rossz, ha valaki kér védelmet. Ezek az elementárok igen fejlett egyéniséggel és egyedien csak rájuk jellemző személyiséggel rendelkeznek, de mindemellett megmaradnak fiktív, gondolati úton létbe hívott, tudat szülte lényeknek. Kinézetre alaktalan amorf lények. Az elementárok kiszívják az életerőt, sivárrá teszik a lelki életet, elhomályosítják a szellemet és az általuk megszállva tartott ember kontroll nélküli szolgájukká válik. Így a személyiség tudattalanul egy teljesen új karmát gyűjthet össze saját maga számára, és ez által telje mértékben elvesztheti identitását.

Levételében és az általuk okozott károk energetikai helyrehozásában és a védelem felállításában természetesen segítek. Sok esetben azonnal, néhány esetben pár napon belül megszűnnek az elementár által kreált problémák.
A levétel tarthat, 25 perctől 1 órán keresztül is.