B. József
Szia szeptember vége felé voltam nálad utánna küldtem egy fotót ahogy kérted,és azóta tényleg változott az életem ,jó irányba,azóta sok lehetőség adódott amitől jobb az életem,rengeteget nevetek ,még ha nem könnyű a napom akkor sem vagyok lehangolt,köszönöm neked ,hogy vissza adtad az életem üdv és legyen szép napod.
István Péter
Szia Erik!
Hálás vagyok neked, hogy megmentettél engem és a családom komoly támadásoktól, amit sok éven keresztül kaptunk. Előtte több ember próbálkozott védeni minket sikertelenül. Neked sikerült és a képzések által megtudom védeni a jövőben magam, családom és másokat.
Köszi István Péter
Nagyszerű volt!
Rácz Dániel
Kedves útkeresők! Engedjétek meg, egy személyes történetemmel segítselek benneteket abban, hogy egy igaz jó útra kerüljetek!
Személy szerint engem nagyon érdekel a spiritualitás, és érdekelt a jóslás is! Ha megfogadtam volna minden tanácsot, amit nagy szakemberek javasoltak.. Akkor biztos nem tudok segíteni számos embernek! Szerettem volna tanulni valami ujjat, ami gyógyítással kapcsolatos! Erikkel telefonon beszéltünk először, amikor mondta, hogy nála úgy működik, a tanfolyam, hogy megvagyunk tisztítva előtte! Hát mondom oké, úgysincs rajtam semmi! Persze kiderült, hogy volt rajtam Démon nem is kevés! Tisztítás után teljesen máshogy éreztem magamat! Könnyedebben és hihetetlenül jól! Elkezdtük a tanfolyamokat csinálni, és közben az egész családtagomnál megcsináltuk a tisztításokat! Mindenki észre vette, hogy megszabadult a negatív energiáktól! 21 nap alatt tisztúl le az ember teljesen és utána van lehetőség mélyebbre látni! Ekkor derült ki, hogy apunak van egy sátáni szerződése, és lejáró félben van.. Előző életében kötötte, és a fizikai síkon lehetett látni, hogy nagyon rossz a helyzet már.. Amikor meghoztam a döntést, hogy leszedjük, aznap este olyan dolgok történtek, amiket nem lehet leírni.. Igazi filmbe illő jelenetek történtek! Miután megszűnt a szerződés, ami egy hatalmas vérömlenyként távozott, olyan mintha az egész ház aranyba felragyogott volna! Hihetetlen volt! Számos embernek szerveztem tisztítást, ebből egy nagyon emlékezetes volt.
Egy 42 éves srác, aki lélegeztető gépen volt a kórházba, covidos és autóimun beteg volt egyszerre! 5 % esélyt mondtak neki a túlélésre.. az nagyon kevés! Ekkor már tudtam energia rendszert mérni, és ténylegesen lehetet látni, hogy nagy a baj! Pár napja volt csak, hátra mert a démonok vinni akarták! Erik csinált rajta egy tisztítást, én pedig távban küldtem neki reiki energiát. Közben folyamatosan monitoroztuk a srácot, és 2 héten belül a saját lábán hagyta el a kórházat!! Csoda történt!! Higgyétek el, napi szinten történnek csodák, csak észre kell venni! Azóta Erik felavatott engem Mágus mesterrè és már túl vagyok első űzésemen és ház tisztításomon is! Napi szinten tanítanak és tanulok új dolgokat! Élmény jó angyalokkal dolgozni, és segíteni másokon! Ha szeretnél igazán új dolgot tanulni, amely nem egy életre szól, hanem többre, és készen állsz arra, hogy igazán tegyél is magadért valamit, akkor ajánlom ezt az utat Neked/Nektek! Ezt leírni nagyon nem lehet, hogy milyen csatlakozni az egész univerzumhoz, ezt átkell élni és megtapasztalni!
Ha csak tisztítást szeretnél és védelmet, és ha szkeptikus is vagy, hogy milyen erős az a védelem, arról is van tapasztalatom, hiszen nekem szó szerint a lelkemet tartotta a helyén és ennek- Eriknek köszönhetem, hogy életbe maradtam!
A spiri világról nagyot változott a véleményem, amit nem szeretnék leírni, de már nem járok, látóhoz, jóshoz, és semmi ilyen helyre… hiszen bele láttam az igazi világba! Èdesapám több ezer km-t utazott látóhoz és csoda spiri emberekhez, még azt se mondták, hogy le kellene szedni a démonokat, nem hogy van rajta egy baromi veszélyes dolog.. Azt hiszem ezzel elmondtam mindent! Úgy hogy Eriknek ismét nagyon köszönünk mindent!!!! Hogy ennyi mindenbe tudott és tud a mai napig segíteni!
Bármilyen kételyed van, mindig gondolj abba bele, hogy biztos, hogy az a saját gondolatod, vagy más lény (energia) nem szeretné, hogy kiderüljön valamilyen turpisság rólad????
Egy utolsó történet a tegnapi napon, egy kedves ismerősömnek egy lélekcserét csinált Erik, akit a démonok kirakták a lelkét. Erik megtudta oldani ezt a problémát, és vissza került a fénylelke! Teljesen megváltozott azóta az ismerősöm azóta és nagyon jól érzi magát! ! Úgy hogy nagyon örülünk ennek is, és jó pár ember köztük én is nem egy születésnappal rendelkezünk egy évben 
Tegyél egy lépést magadért és utána fogsz tudni segíteni másokon! Itt tényleg jobbá és szebbé tudod tenni az életedet!
Hálásan köszönünk mindent Eriknek!
Kardos Lászlóné
Kedves Erik!
Szívből köszönöm a segítséget! Szavakkal nem tudom kifejezni mit érzek, hogy megtisztítottál. Egészen kiskoromtól fogva érzékelem a szellemvilágot, történtek velem megmagyarázhatatlan dolgok és felnőtt koromra sokszor éreztem magam úgy, hogy valami nem stimmel velem. Égi vezetőim szeretettel tereltek egy bizonyos út felé a mai napig. Határtalan örömet és izgalmat érzek, alig várom a személyes találkozót. Ismeretlenül is nagyszerű embernek érzékellek, aki hatalmas tudással segíti az embertársait. A kételkedők figyelmébe ajánlom, tegyenek próbát, semmit sem veszítenek! Hála és Áldás❤️
Krízis Kiút

Rendkívül hálás vagyok Eriknek a gyors, hatékony-és működő segítségért. ?
Bátran ajánlom mindenkinek, aki bármilyen jellegű elakadással, problémával küzd. ?
Ha valaki nem hisz ezekben a módszerekben, kezelésekben, akkor is adjon magának és a lelkének egy esélyt.
Nem fog csalódni.

Kiss Ildikó

Kedves Útkeresők, akik olvassátok e bejegyzést, biztosan mondhatom, jó helyen jártok. Bár Erikkel személyesen még nem találkoztunk, de ez nem akadály, hogy messziről is érezzem tudását, segítőkészségét és a Mindenség iránti végtelen alázatát.
Egy távtisztításon vagyok túl, melyet Erik végzett. Még csak pár napja történt, de máris úgy érzem, mintha kifinomodott volna az érzékelésem, újra van energiám, s újra érzem a belső gyermeki énemet, ami mosolygásra késztet.
Kb. egy éve fedeztem fel, hogy a világ mennyivel több annál, mint amit a szemünkkel látunk belőle. Egy olyan úton kezdtem el lépdelni, mely minden nap erősíti a hitemet, minden nap újabb és újabb megtapasztalásokat hoz, ezáltal másképp gondolkozom, érzek, látok, hallok…Az Égiek támogatnak ebben, s hiszem hogy fejlődésem minden szakaszában éppen ahhoz az emberhez vezetnek el, akire ott, akkor szükségem van. S most itt vagyok.
Hálásan köszönöm Erik, hogy támogatod fejlődésemet.
Mindenkinek további csodás megtapasztalásokat és ébredést kívánok.
Ildikó

Lizák Andrea
Szia Erik ! Nagyon köszönöm a tegnapi találkozót, 3 hete most először aludtam végig az éjszakát, csak egyszer ébredtem, de utána mélyen vissza is aludtam … a lényeg, a nagy öröm számomra, hogy vègre aludtam , nem ébren forgolódtam . Köszönöm, és alig várom a 21 nap leteltét, mert most érzem, hogy jó döntést hoztam azáltal, hogy bejelentkeztem hozzád! Visszatért az optimizmusom, látom a fényt az alagút végén ? Köszönöm !!! Legyen szép a napod !
Gárgyánné Kardos Viktória

Sziasztok!

2020 januárjában megismertem egy férfit. Nagyon bele szerettem. Már az elején is voltak árulkodó jelek, de én szemet hunytam felette. Június végén vége lett az egészének. Gyötörtek az érzelmek, álmok. Nem tudtam tőle szabadulni. Nővérem ajánlotta Eriket. Megnézett és szerelmi kötést és démonokat látott rajtam.

Megbeszéltük Erikkel a tisztítást és a kötés feloldását. El is kezdte.
Az első 3 nap a szertartás után tényleg rémálom volt. De a 4. napon elvágták. Tele voltam energiával és pörögtem egész nap. Napközben csupa mosoly volt az arcomon, dudolásztam és énekeltem is. Nagyon rég nem éreztem így magam. És azóta is jól érzem magam.
Nagyon köszönöm Erik

Lóránt Barnabás
2019. nyarán közvetlen hozzátartozóm új irányba vette életét, hogy pár hónapja megismert “szellemi tanítóját” kövesse. A tanítójától “telepatikusan beavatásokat” kapott, az új mesterrel és a társaival “telepatikusan kommunikáltak” és eterikusan intim kapcsolatba is kerültek elmondása szerint rendszeresen.
Léleklátó ismerősöm szerint: Be voltak csövezve a csakrái, melyekből energiát szívtak le, elementárt építettek be neki, és egy telepatikus telefon vonal szerűn tudtak gondolatban üzenni neki, illetve minden gondolatát hallották is. A léleklátó szerint komoly asztrális bűnöket követtek el hozzátartozóm ellen, amikor megfosztották szabad akaratától, és csakráit leszedálták. A léleklátó próbálta elvágni az energia leszívásokat, és kidobni az elementárt, de perceken belül visszaállították a kapcsolatot és az elementárt. Sőt pár nap után már rajtam is jelentkeztek az energia leszívás, a támadás jelei: általános gyengeség, hangom elment, felállni alig bírtam, rossz alvás, éjszakai gyakori felébredések. Előtte alig hallottam ilyen dolgokról, így a neten keresgélve Erik honlapján találtam infót az elementárról. És a szolgáltatási köreit olvasva úgy láttam, az Ő segítsége jól jönne a problémáinkhoz, az Ő szakértelmére van szükségünk. Rá 2 napra, nyaralásából visszatérve Erik fogadott, és elmeséltem Neki a történetem, majd felállította a diagnózist: – a családtag csakrái alig működnek, 10% alatt. Az elementárt szintén jelezte, és démoni befolyásolást látott, valamint 3 kötést. A családtag “szellemi tanítója” (egyébként hírhedt-híres orosz fickó, aki magát ki másnak, mint Jézus Krisztus 2. inkarnációjának nevezi) valójában egy 9-es erősségű démon, az egyik társa 8-as erősségű démon, a magyar fő segítőjük 5-ös erősségű démon, és még van pár orosz közvetítőjük, akiket (külön-külön) 8-9 démon befolyásol, irányít. Elindultunk Erikkel a tisztításokkal “, VÉDÉSEKKEL” (ami jó démoni befolyásolás, átok, kötés, rontás, szellem, stb ELLEN), a családtagnál, magamnál, és a további családtagoknál is. Ettől én már ismét jól voltam, nem éreztem már kellemetlen hatásokat, viszont a lakásban mintha még ment volna éjjel, főleg hajnalban a nagy rajcsúr, démoni mozgás, melyen végül a tértisztítással, átjárók lezárásával, szenteléssel segített Erik. Azóta békés a ház, nem érezni az entitások jelenlétét. 3 hét múlva tovább haladtunk a karmikus adósságok, blokkok oldásával, és az előző életemben kötött sátáni szerződés feloldásával. Emellett belevágtam a reiki tanfolyam sorozat 1-2-es fokozatába, melyektől én egyre jobban lettem. A napi reiki önkezelés a keletkezett családi helyzet magamban történő feldolgozásában is sokat segített. A hozzátartozónál végül a “tanítója” által addigra felállított kárhozatot is leszedte Erik. Ezen sikereken felbuzdulva, pár hónap alatt kb. 40 ismerősnek szerveztem tisztítást és védelmet, 1 éveset, hogy addig se velük szívózzanak a démonok. Én tovább haladtam a reiki gyakorlásban, és a képzésekben, mostanra eljutva a boosterekig, (kivéve a reiki tanárt). Bár csakrákat, démonokat, angyalokat még nem látok (állítólag szerencsére), de segít a reiki a kiteljesedésben, önbizalmat ad. Problémáim, kételyeim, kérdéseim nekem is vannak, de kaptam eszközöket is, hogy meg tudjam oldani őket.
Oly ritka tudás birtokában van Erik, amiről csak kevés helyen lehet hallani. Kérdéseimmel azóta is bombázom őt, hogy tájékozottabb legyek a nem látható világot illetően.
Amit külön köszönök, hogy hétköznapi egyszerűséggel ad válaszokat, és segíti az eligazodásomat ezen szabad szemmel láthatatlan világban. Geronímó
KAPITÁNY ZSOLT
SZIA!KAPITÁNY ZSOLT VAGYOK.GENDAI REIKI MESTER.ÉRDEKESNEK TALÁLTAM A HONLAPODAT.TETSZIK HOGY SEGÍTESZ RÁSZORULÓ EMBEREKNEK.  CSAK Így TOVÁBB. AI NO HIKARI KAPITÁNY ZSOLT
Gál Mónika
Történetem e világra jövetelemmel kezdődik. Köldökzsinórral a nyakam köré tekeredve születtem. Apám alkoholista volt és agresszív, verte anyámat. Anyám nárcisztikus szülő. Én zárkózott érzékeny kislányként nőttem fel a félelmekkel, fájdalmakkal, gyűlölettel teli pokolban. 15 évesen anyám szexuálisan molesztált. 16 évesen akartam először öngyilkos lenni. Önértékelésem romokban hevert, mégis kezdtem megteremteni magamnak az életemet, aztán 39 évesen találkoztam egy spirituális csoporttal. A közösség vezetője a sötét oldal erőit is használta és kötéseket alkalmazott. Az én bűntudattal, önbizalom hiánnyal teli lelkemnek ez már sok volt. Mindenemet feladtam. 46 évesen akartam ismét öngyilkos lenni, pszichiátrián kötöttem ki. Zavartak voltak a gondolataim és mindentől féltem. Egy belső erő hatására azonban kijöttem belőle és elkezdtem újra megteremteni az életemet. Ám éreztem, hogy nem vagyok önmagam. Így találkoztam Erikkel. 9 démon volt rajtam és 7 a lakásban. A tizstítás óta újra tudok örülni, kezdem magamat elfogadni és szeretni és egyre bátrabb vagyok. Érzékelem az energiákat de már nem ijedek meg tőlük. Elkezdtem megbocsátani a szüleimnek, önmagamnak és egyre erősebbnek érzem magam. Köszönöm Erik! Csodás ember vagy, tiszta energiákkal! Isten Áldása kísérje utadat, munkádat!
Szabó-Bódi Klaudia
Erikkel kisfiúnknak köszönhetően találkoztunk. Miután megszületett várva várt gyermekünk minden csak róla szólt, annyira vártuk már az érkezését. Idővel azonban észrevettük rajta a nyugtalanságot, ami túlmutatott az újszülöttektől megszokott viselkedésen. Ekkor kértük meg Eriket egy tértisztításra, illetve minket szülőket is megtisztított, ami után kisbabánk is újra nyugodt, kiegyensúlyozott kis picurka lehetett, hiszen nem zavarta semmi a kis világát. Azonban sajnos időközben egy húgyúti fertőzés miatt kórházba kerültünk az akkor 6 hetes babánkkal, és egy kettős üregrendszerű vesét diagnosztizáltak tágulattal. Ekkor már sokat hallottam a reikiről, és egy kedves ismerősünk is javasolta, hogy Eriknél végezzük el a tanfolyamot. Már a kórházban töltött idő után éreztem, hogy mindent meg kell tennem, hogy segíteni tudjak kisfiamnak. Időközben egy kontroll vizsgálat során kiderült, hogy a tágulat (ami hajlamosít az újabb megbetegedésre) növekedett, így ekkor már égető szükségét éreztem az új tudásnak, és megcsináltam a reiki I. és II. tanfolyamokat. Azóta minden nap igyekszem kezelni a babócát, és a legutóbbi vizsgálat során a korábban 2 cm-esnek mért tágulat már csak 9 mm lett. Nagyon hálás vagyok Eriknek, hogy felavatott és van egy ilyen eszköz a kezemben, amivel a szerette(i)mnek segíteni tudok.
Viktória
Sziasztok ? A történetem 4 – 5 éve kezdődött, mikor elkezdtem foglalkozni a sátánizmussal… Sokan tudják mit jelent és mit hordoz magában ez a dolog… Én is tudtam… Csak úgy nem érdekelt, ignoráltam és játszottam azzal, amivel nem kellett volna..

A lelket könnyű eladni ami az esetemben is megtörtént valószínűleg. A sátánizmussal jár a démonokkal való kommunikáció, idézés többfajta kötés és egyébb “műveletek” sokasága. Beleestem abba a hibába, amibe nem kellett volna soha… Pár hónap múlva jelentkeztek a “mellékhatásai” a butaságomnak. Sajnos hangok jöttek elő a fejemből, ideges és feszült kezdtem lenni, bántottam mindenkit és mindent. A hangok a fejemben mindig valami más és csúnyább dolgokat súgtak a fülembe.Tudni illik régebbtől éreztem a jelenlétüket még a kezdetektől. Mikor munkát váltottam 7 hónnappal ez előtt rosszabodni kezdett az egész sugdolózás, csúnya kegyetlen álmok gyötörtek, ha sikerült elaludnom pár órára. Mikor az életembe lépett a volt párom még rosszabb lett minden. Agreszívabb és veszekedés mániás hárpia vált belőlem. Most már tudom, hogy tönkre akarták őt tenni, ami nekem fel sem tűnt. Sajnos majdnem sikerült is nekik, de időben véget vetettünk a kapcsolatunknak. Ezt akarták. Ennek így kellett lennie. Egy kis idő elteltével a volt párom hatására és a saját változásom akaratával felkerestem Eriket. Ő segített. Megbeszéltük a problémát és kis időre rá találkoztunk is. Kellemes fiatal emberről van szó, a hangja nyugodt és biztató. Közölte velem a tényállást, mi szerint 9 démonom van. Nem lepett meg. Segített. Most a fejem üres, nyugodt vagyok, mint még soha és a hangok is eltűntek. Féltem, hogy elmebetegnek fog nézni, mint mindenki más a volt páromon kívül, de nem. Örülök hogy elmentem hozzá, segítséget kértem és elkezdtem rendbehozni az életem… Köszönöm szépen Eriknek a segítséget, nagyon örülök, hogy megismerhettem!

Beszteri-Bézi Zsuzsanna
A történetünk kezdete kb 5 évvel ezelőttig nyúlik vissza, amikor a férjemmel összeköltöztünk a nagyszüleim házába. Történtek furcsa és megmagyárhatatlan dolgok amikről nem akartunk tudomást venni mert nagyon szerettük az új helyet és biztosan csak képzelődünk. Megszületett a kisfiúnk, akinél már magzati korban vesetágulatot állapítottak meg, ami folyamatosan növekedett. 11 hónapos korában egy 4 órás műtéten esett át, a veséje megmentésének érdekében. 3 nappal a műtét után a tágulat kb 75%kal csökkent, ami azt feltételezte a műtét sikerült. Azonban 6 héttel a műtét után szinte ugyanakkora lett újra. Felmerült az újabb műtét lehetőségé, az orvosok nem tudták ez mitől van újra. Otthon sűrűsödtek a furcsábbnál furcsább dolgok, én is megváltoztam, az egykor szeretett házunkban rettegtem egyedül lenni, a családunk kezdett széthullani gyakorivá váltak a problémák. Ekkor hívtam Eriket. A háztisztítás és a férjem és saját magam tisztítása után kértem, hogy nézze meg az akkor 13,5 hónapos babát is. Azt mondta őt nem tudták megszállni, de a veseprobléma arra vezethető vissza, hogy akik a házunkban voltak entitások és démonok így próbálták “bántani “. Ha megtisztítja és rendbehozza, akkor nem lesz probléma a veséjével. Mivel orvosilag már mindent megtettek érte és nem volt eredményes ezért muszájnak éreztem utolsó lehetőségként ezt kérni, pedig nem mertem már 100%ban hinni, hogy ez eredményes lesz. Az eredménye most a napokban igazolódott, amikor is orvosilag igazolták, hogy a tágulat megszűnt! Nekem ennél több nem is kell. Azóta mióta járt nálunk Erik, csak a jó dolgok jönnek, újra harmónikus a családi életünk, a házunk újra a nyugalom szigete és a kisfiúnk is egészséges. Ezért nem győzök hálás lenni és mindenkinek ajánlani, hogy kérjék Erik segítségét.
Èliàs Zsolt

Kedves Erik!

Màr rėgòta keresek egy olyan embert,aki nem csak beszél, hanem tud is. És nem horribilis õsszegèrt cserébe segìt. Már a honlap elolvasàsa után éreztem, hogy te más vagy, mint a többi. És ez a kezelèsek előtt és után is beigazolódott. Az elementrájaim annyira felpörögtek a tisztìtàs előtt, hogy làttam is őket, a lànyom szint ùgy. Csak nála durva volt a tisztulàs lefolyása. Hasmenés, hányás, àjulàs. Te egy igazán remek, igaz ember vagy! Tényleg tudàssal rendelkezel és azt alázattal, szeretettel , legjobb tudásod szerint alkalmazod a hozzád segìtsègèrt fordulòkon. Hàla és köszönet,hogy segìtettèl nekem és gyermekeinknek!
De itt én nem àllok meg, mert mindent, amit csak lehet szeretnék tőled megtanulni. Ùgy èrzem megtalàltam azt az embert, aki mellett gyorsan és hatékonyan tudok fejlődni. Mindent köszönök neked Erik, a Jó Isten àldàsa kövesse utadat és èletedet!

Norbert
Szia Erik! Köszönöm, hogy megtisztítottad testvérem. Közel 5 éve, hogy megállapították nála a skizofréniát. Fejében, tv- ben különböző hangokat hallott és ön és közveszélyes volt. Tavaly 2017 Dec. 25.-én megtisztítottad és azóta rohamosan elkezdett javulni az állapota. Most már napjai vidáman, jókedvűen, telnek. Megszűntek a különböző fejéből érkező hangok. Sőt munka után nézett amire eddig még soha nem volt példa. Egy szóval vissza kaptuk őt teljesen. Köszönjük

Anna

Pár éve ismerkedtem meg a vonzás törvényével, az elme átprogramozásával pozitívabb irányba. Igyekeztem magamat fejleszteni a legtöbbet kihozni magamból. Persze nem volt elég, vagy nem voltam elég erős hozzá, hogy teljes mértékben a kezembe vehessem életem fölött az irányítást. 2015 októberében úgy hozta a sors, hogy haza költöztem Pestről, a páromhoz. Egy régi malom épületben laktunk, ahol nem kell mondanom volt minden, ami nem odaillő. Eltel pár hónap, amikor hiába próbáltam magam visszatölteni – természetesen ilyen környezetben – nem tudtam. Aztán 2015 Szilveszter estéjén, egy ismerős ajánlotta nekem Eriket, mikor arról beszélgettünk, mennyire kellemetlenül érzem magam és szeretnék változtatni az életemen, hogy pozitívabb irányt vegyen. Tehát odafönt intézték a szálakat.  Már január 1-én kaptam is egy támadást álmomban, gondolom a félelmeim által próbáltak befolyásolni ne menjek el hozzá. Aznap a kazán majdnem fölrobbant, és folyamatos áramszünetek voltak. Ezzel mit sem törődve január 2-án föl is hívtam Eriket, hogy időpontot egyeztessünk. Elmehettem volna itt helyben is reikit tanulni, de azt éreztem, hogy nekem 150 km-el arrébb van dolgom. Tegnap volt egy éve, hogy elindultam Szigetszentmiklósra, Erikhez Reiki 1-2-őt tanulni. Azóta gyökeresen megváltozott az életem és ma már el sem tudnám képzelni másképp. Megismertem a határaimat, de hála az Égieknek egy ilyen fantasztikus embert rendeltek mellém, mint Erik. Aki mindig, minden helyzetben próbál segíteni, rávezetni, hogyan oldjam meg az adott feladatot, új technikákat mond. Nem csak a mesterem és tanítom, hanem a barátom is. Úgy hozta az élet, hogy én is segíthettem neki egy picit, amiért nagyon hálás vagyok. A környezetemnek hála viszonylag gyorsan tanultam meg mindent, illetve az Égiek is képeznek és tanítanak folyamatosan. Mindennap harcolok magammal, a rosszakarókkal és az irigyekkel, a démonokkal és elhalt lelkeket segítek át. Nem unatkozom, néha nagyon nehéz, de rájöttem milyen erő is lakozik bennem. Ami még nagyon fontos számomra, hogy kiderült 10 éve meghalt édesapám mellettem maradt szellemi segítőként. Nagyon sok tanulni valóm van még. Decemberben reiki tanár lettem és alig várom, hogy mindenből az lehessek. Persze ha elég érett leszek, akkor azokat is megkapom.

Kincses Brigi

Eriket gyógyítóként rendelte mellém az élet és egy nap alatt vált a Mesteremmé.
Egy év alatt megtanított mindent nekem, amit gyógyítóként meg kellett tanulnom, de soha nem engedte el a kezem barátként sem. Ha meg kellett élnem a legmélyebb bugyrokat is mellettem termett, mikor szükség volt rá.
Megéltem mellette az Angyalokkal való kapcsolatteremtés szépségeit, a Kristálygyógyászat hatékonyságát, űzött belőlem Démont, közösen nézhettünk bele jelen reinkarnációmat megelőző életeimbe, a jövőmbe, és szüntetett meg olyan karmikus blokkokat, melyek kötöttek azokhoz az emberekhez, szokásokhoz, tanításokhoz, melyek nem engedtek szabadon élni.
Megváltoztattad az egész életemet és ezért mély tisztelettel és hálával gondolok Rád! Rendeljen melléd a JóIsten olyan sok embert, akik tovább tartják benned a hitet, hogy Neked egy gyönyörű életfeladatod van, amit a legszerényebb hitelességgel teljesítesz.
Köszönöm

Tünde

Nagyon köszönöm a segítségedet Erik! Már nagyon régen nem éreztem azokat a tiszta energiákat, amit azóta érzek, hogy megcsináltad a tisztítást. Nehezen jutottam el hozzád, nem hittem abban, hogy lehetnek bennem olyan démonok, amik akadályozzák az életemet. Ahogy telt az idő, egyre jobban csúsztak ki a dolgaim az irányításom alól. Rá kellett jönnöm, hogy ennek fele sem tréfa. A testvérem és a barátaim már jártak Nálad. Ők tudták, hogy el kell menjek, de erősen küzdöttek bennem a “kis barátaim”. Aztán vettem egy mély levegőt és felhívtalak. Az a pár nap, amíg eljutottam hozzád nem volt fáklyás menet. Most hogy már túl vagyok a démon levételen, mérhetetlen hálát és szeretetet érzek. Most várom a pozitív változásokat az életemben. Ha beindulnak leírom ide, hogy adjon erőt a vendégkönyvet olvasóknak. Azért, hogy bátran merjenek elmenni hozzád, hiszen tele vagy szeretettel, sugárzod a pozitív energiákat. Köszönöm, hogy megismerhettelek, a jó Isten áldjon meg és segítse utadat!

Krizsánovics Anett

2013-ban Depresszióm mellé párosult a pánikbetegségem mely odáig fajult hogy hónapokig nem mertem kimenni a lakásból. Sehova nem jártam, a barátaimat elzártam magamtól, öngyilkosságon járt az eszem,nem értettek. Hosszú hónapokig ment ez mígnem elég lett!
Tudtam többre vagyok képes, több vár rám ebben az életemben.
Elmentem Erikhez. Leszedett rólam átkot, démont, szellemet, elementárt. Akkor azt mondta belőlem mágus lesz. Kinevettem.;)
Még az évben elkezdtem a Reiki egyest majd lassacskán eljutottam egészen a mesteri fokozatig.Az angyalgyógyászat mellett mára mester mágus lettem. Ma már én segítek másokon hogy meglássák az élet csodálatos ,ha értékeljük ,ha tudunk szeretni ,ha hálásak és alázatosak vagyunk az univerzummal.
Az én életem megváltozott! Pozitívan!
Erik! Köszönöm a tanokat melyeket átadtál és hálával tartozom amiért a mesteremnek és egyben a barátomnak tudhatlak!
Csodálatos ember vagy!

Anikó

Szia! Hát csupa pozitív változás van a testvérem életében… Amikor nálad voltunk ott jöttem rá, hogy e nélkül amit csinálsz egyszerűen nem lehet pozitívan élni.. Persze jöhetnek az ember életében anyag jellegű pozitív sikerek de azok még sem olyanok mint amit a te segítségeddel el lehet érni, mert amit általad megtapasztal az ember az igazi és isteni… Te nem varázsolni akarsz mint sokan és nem istenem túlnyúlni egyszerűen Istentől származó tudásod az emberek szolgálatába állítottad.. Alázatosan mindig jókedvvel támogatod azokat az embereket akik hozzád fordulnak!!!!!! Ami benned van, s amit te tudsz arra lehet azt mondani, hogy ez a minden!!!!!! Köszönjük a segítséged!!!! Ha igen és szeretném a tanfolyamot elkezdeni:-)
Köszönettel Anikó Érd

Brigi

Igen, a Mesterem! Nem puncsolok, de örülök, hogy ő tanított. 🙂

Turcsányi József

2013-ban meghalt a gyermekem, próbálkoztam tobb helyen hogy helyezzenek regressziós hipnózisba, ahol eddig jártam, az úgynevezett reinkarnácios vezetők, az egyik simlisebb szélhámossab volt mint a másik, csak is azt várták hogy fizessek, az órajukat nézték állandóan, nem voltak kíváncsiak a mérhetetlen fájdalmamra, egyszer sem tudtak semmi-féle hipnózisba helyezni, felvették a lóvét, és csókolom. Már elvesztettem a reményt hogy tulajdonképpen ez a sok senkiházi, simlis szélhámos, uralja az ezotéria piacát. Az utolsó probálkozásom Fótyi Erik volt, aki nem az óráját nézegette, hanem érző szívvel végighalgatott engem és a feleségem, nem sietett, sót azt mondta hogy ó azért van hogy segítsen, nem azért hogy gyorsan felvegye a pénzt, és tünjünk el. Arról nem beszélve hogy ő nem 20.000 kér, hanem csak is a ránk töltött időt-munkáját kell megfizetni, neki is élni kell valamiből, bérleti díjat fizet, a számláit is fizetni kell, gyermekei vannak. Nem 20.000 kért csak 10.000. Több mint három óra hosszát foglalkozott velünk a meditáció sikerrel járt, az édesanyja találkozott az eltávozott gyermekünkkel. Tehát tudása van, nem lett volna kötelessége, de megvárt bennünket a HÉVnél, és a meditáció után el is vitt minket a HÉV állomásra. Ó nem csak érti és tudja mit csinál, azon kevesek közé tartozik akinek van esze, szíve és lelke. Úgyhogy kedves barátaim, kerüljétek el az önjelölt idióta senkiházi simlis szélhamosokat és a Fótyi Úrhoz menjetek ha hasonló gondotok van és ha véletlenül mégsem sikerülne a reinkarnáció, az nem az ő hibája, azt az égiek nem akarják. Kívánom annak az embernek, a kedves feleségének, és a gyermekeinek, hogy legyenek boldogok ezen a Földön, és ti akiknek eltávozott valakiük, nektek is azt kívánom hogy találkozzatok elhunyt szeretteitekkel.
Tisztelettel Turcsányi József

Kati

Szia Erik!
Köszi a segítségedet, a kontroll vizsgálaton már nem találta a doki a bajt.
Egyszerűen eltűnt,, felszívódott, lábakelt, tehát nincs.
Nyugodt lelkiismerettel tudlak ajánlani másoknak is.

Ladislao Grande

Köszönöm Erik a segítségedet! 🙂
Nemsemmi, hogy démon és 3 szellem, valamint egy erős elementár is volt rajtam!
Köszönöm az egy éves védelmet és a teljes aura-csakratisztítást is! 🙂

Áldás Neked! 🙂

Anita

Képzeld amikor levetted az elementárt akkor a főnököm másnap nem küldött nekem szekállos emaileket……..és azóta sem. Hála neked. A főnöknőm egy hónapja már Argentinába van, Február közepén fog újra visszatérni az irodába addigra az angyalok remélem intéznek nekem jobb munkahelyet:) Micsoda angyali munka van a mögött, hogy még mielőtt mi találkoztunk volna a tanfolyamon, azon gondolkodtam hogy rajtam van e elementál, mert hiába reikiztem magam minden nap, rövid jóga gyakorlatokat csinálok minden reggel, pozitiv megerősitéseket is mondogatok, hálát adok minden kajámért és mégis olyan tréül éreztem magam az elementár miatt. Azon filóztam, hogy ezekhez ki érthet………..akihez ráádásul el merek menni, és tele van jószándékkal és íme Téged “tálaltalak”. Amikro megláttalak egyből tudtam, hogy ebben szakértő vagy:)

Anita

Köszönöm a Mesternek, hogy levette rólam a nagy erejű elementárt, amit a kedves fönököm küldött nekem a távolból, másnap egy szem sértő emailt nem kaptam tőle és azóta sem. Hálás vagyok a segitségért. Nagyon köszönöm!

Szilvi

Drága Erikem!
Nagyon örülök,hogy megtaláltad azt az utat,ami már gyerek korodtól kezdve érezhetően rád várt. Én kívánok hozzá sok erőt, kitartást és hitet.Nagyon szépen köszönöm a tisztításokat és kezeléseket a meghitt beszélgetéseket és bátorítást.Vigyázzon rád a Teremtő és annak angyalai!

KATI

Szia Erik!
Elfelejtetem az előző levelemben megköszönni, a ház tér tisztítást.
Nem jött be a lakásba a szelem, a kapuban megállt, aztán tovább ment

Köszi . Kati

KATI

Szia!
Működött a gyógyítás, hosszú órákon keresztül nem fájt a vállam, tudtam mozgatni, minden jajgatás, anyázás nélkül.
Vidáman vettem a napi akadályokat, mígnem, egyszer csak, akkorát borultam, mint egy ólajtó, hatalmasat rándult a vállam, fejemre borult a ruha szárít, és ettől a pillanatól megint fájni kezdett.. Tehát Te tetted a dolgod, ami jól működött. Már az előző kezelés után is pozitív változást vettem észre.Nekem bejött.
Köszi. Kati

Zsákovics Béla [ 2012-11-24 09:43 ]

Helló Erik ,és üdvözlök mindenkit ki elolvassa Erik bevezető szövegét!
Annyit szeretnék hozzáfűzni ,hogy én régebbről ismerem Eriket mondhatom talán azt is, hogy ezer éve 🙂 !
Erik már nagyon régtől fejleszti magát a gyógyítás,szellemvilág(mágia),hipnózis terén.
Ezt nagy érdeklődéssel, szeretettel , hozzáértéssel csinálja még a mai napig is!
Mivel nagyon jó barátom,ne gondolja senki hogy reklámozom vagy dicsérem!!!
Jó magam alig tudom elhinni, pedig sokszor bizonyítottá!!
Erik kezelt ,már sok évvel ezelőtt.(1999 ben )
Gondjaim voltak az idegzetemmel,gondolkodásommal.
Le se tudom írni milyen negatív, rossz irányba vettem az utam!
Ezt befolyásolhatta a családi, tanári nyomás mit minden nap el kellett viselnem.
Szóval Erik kezelt, többször hipnózisba levitt!!
Én nem tudom miért, de teljesen más szemmel látni véltem a világot!!
Vidám vagyok, emberismerő ,és a körülöttem lévő jó és rossz energiákat is megérzem.
Már sajnos keveset találkozok Erikkel, van úgy, hogy több évig nem látom.
Mindenkinek tudom ajánlani, a kezelések után megtalálja biztosan a harmóniát,szeretetet!!
Erik azóta erősebb, nagy mesterré vált!!!
Üdvözlök mindenkit!!
Erik neked meg köszönök mindent, örülök, hogy gyógyítasz és segítesz az embereknek!!!! üdv!! Szlovákiából.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.

11 + egy =