Dr. Voll féle diagnosztika

Dr. Voll-féle diagnosztika

-Akupunktúrás pontok mérése, elektromos kezelése

– A szervezet bioelektromos egyensúlyának mérése, kezelése

– Fémmel kezelt fogak galván tevékenységének mérése

– Alacsony frekvenciás serkentő/nyugtató terápia

Minden anyag jellemezhető egy körülötte észlelhető összetett, nehezen ábrázolható elektromágneses rezgéssel. Elektromos jelekként e rezgések természetesen kábeleken is továbbíthatóak, feldolgozhatóak. A szervezet reagál bizonyos elektromágneses rezgésekre, mivel a szervezetben magában is jelen vannak különféle elektromágneses rezgések. A gyógyszereknek is például, de bármilyen allergénnek, toxinnak is ugyanígy megvan a saját rezgésmintája, ezek a rezgések a szervezetéivel kölcsönhatásba lépnek, rezonálnak.

A biorezonanciás mérőberendezés képes a szervezet elektromágneses rezgéstartományát kimutatni, és kedvezően befolyásolni. A biorezonancia alkalmazása az allergiás betegségek gyógyítása során kiváló hatékonyságot mutat. 

 Az allergiás reakciók hátterében is káros rezgésminták húzódnak meg.  A tesztelési eljárás során a Voll-féle elektroakupunktúrás pontokon történnek a mérések, mivel ezeken a pontokon az elektromos vezetőképesség a test más pontjaihoz képest nagyságrendekkel nagyobb.

Az allergia esetében kb. 5 kezelés szükséges hetente 1 alkalommal. Első találkozáskor 400 különböző anyagra allergiatesztet végzek, majd elkészítem a diagnosztikát és a kezelési tervet.

Az allergia kezelések az alábbi esetekben hoznak végleges gyógyulást vagy jelentős javulást:

A listában szereplő anyagokon kívül kérésre bármilyen egyéb anyag is bemérhető, ha magával hozza az illető.

Allergiavizsgálat ára: 10.000 Ft (3 allergén kiütésével)