Miben segíthetek?

Aktívan művelem és tanítom:

(csak kattints rá a számodra érdekes címsorra)

Tisztítás menete

Kérésre rontás, átok, elementár, szellem, démon, démoni befolyásolás, kötés, karmikus adósságok, blokkok kimérését elvégzem. Amennyiben jelen van valamelyik rosszindulatú csakraszennyezést előidéző energia, akkor megbeszéljük, mik a lehetőségek. Tisztítást meg tudjuk oldani személyesen is és távban is. A felszabadító szertartást  követően rendbe hozom az energiarendszered, feltöltöm aurádat, csakráidat, szellemedet, szerveidet tiszta Isteni energiával. Ezzel harmóniát teremtek a tested, lelked és szellemed között. Kitörlöm a programjaikat, pecsétjeiket. Ezek után csakrális védelmet teszek rád, ami minimum 12 hónapra védelmet biztosít számodra. Majd ellenőrizzük az energiarendszered és, hogy meddig érvényes a védelmed.  A tisztítás már aznap érezhető fordulatot hoz az életedben (persze pozitívat). Ez a tisztulás 21 napig tart, amiből 1-3 nap lehet kellemetlen, pl: hasmenés, gyakori pisilés, fej és vagy mellkasfájdalom. De ez nem sorsszerű.

Energetikai kezelés

NEM ORVOSI KEZELÉSEK történnek, arra csak orvos jogosult, itt közérzet javító szolgáltatások vehetők igénybe.

Mindig mondom nincs gyógyíthatatlan betegség, de sajnos van gyógyíthatatlan beteg.

A betegségnek 3 eredete van.

Az első eredet: oka, hogy nem a saját utadat járod és így jön a tünet, (ide bele tartozhat a rossz életmód, rossz kapcsolat, túlzott alárendeltség, vagy a szeretethiány) ezekre hatással van a neveltetésünk, társadalmi morál, vallási kultúránk és a média. Például ha a gyermekkori szeretetet szeretnéd felidézni azzal, hogy a betegséget mint pótcselekvést használod. A gyerekkori szeretetbeli törődést kapd vissza, (mint a nagymama húslevese, és több törődés, vagy túlzott ragaszkodás) Életed során rengeteg bilincset aggatsz magadra, vagy aggatnak rád a szüleid és környezeted, mint nevelési jó tanács, illem, stb. Rengetegen élnek saját börtönükben, saját elvárásaikkal tűzdelve. És az is nagy baj, hogy sokan álmodják az életüket és nem pedig élik az álmaikat! Itt nem feltétlenül kell jachtra, meg kacsalábon forgó palotára gondolni. Valóban fontos az anyagi meglét esetleg jólét, de nem ez fogja meghozni számodra az igazi boldogságot. Jó példa erre a drog. Aki elkezdi, az euforikus élményekben találja magát, hiszen új, de már a másodiknál kevésbé éri el ugyanazt a hatást, és a további drog elleni küzdelem, kudarcba csap át, és a végén azért csinálja az illető, hogy ugyanazon a szinten legyen, mint mielőtt elkezdte. Először kezd egy jó adag önvizsgálattal! Mit hogyan és miért teszel? Ettől boldog vagy-e? Ha nem érzed a “hú de kirobbanok” érzést, akkor miért nem? Mi a baj? És min tudsz változtatni?  Ez helyre hozható!

A második eredet: karmikus, amit Te választottál a lélek tapasztalása végett, és a spirituális utad miatt. Ilyenkor végezhetünk egy reinkarnációs hipnózist, ahol megtapasztalhatod, hogy miért választottad ezt az utat ebben az életedben. Ha esetleg már megtapasztaltad amit meg kell, akkor végrehajtunk egy angyal szertartást. A karmikus blokkokat, adósságot ki tudjuk oldani. A boldog kiegyensúlyozott és harmonikus élethez mindenkinek meg van a joga, úgy mint ereje is ahhoz, hogy ezt megteremtse maga és családja számára. Neked is megvan az erőd ahhoz, hogy ezeket elérd! Maximum segítségre-útmutatásra van szükséged. Nem mindegy milyen minőségben éli le az ember az életét.

Harmadik eredete az egészségromlásnak: a rontás, démoni megszállás, démoni befolyásolás, egészség ellen programozott elementár, szellemek megtapadása okozta energiahibákból adódó tünetegyüttes. Tisztító szertartással és az energetikai rendszered rendbetételével helyrehozható. Amennyiben szükséges bevetjük a kellő kezeléseket reikit, aktív szellemgyógyászatot, angyalgyógyászatot, gyógyító mágiát, kristálygyógyászatot.

Köszönöm megtisztelő figyelmed, szép napot és jó olvasgatást.

Sok szeretettel várlak képzéseimen vagy igény esetén szívesen házhoz is megyek hozzád! Foglalkozás és oktatás alatt a telefont nem veszem fel. Az az idő azé, aki eljött hozzám! Ilyenkor kérlek próbálj később hívni vagy írj emailt, amire 24 órán belül válaszolok!