Kristályterápia

Vogel

kristályterápia

Nagyon egyszerű berendezés ez, egy szerelvény segítségével hét meghosszabbított karhoz kötve 7 különlegesen csiszolt és programozott (Vogel) kristályból áll. A kristályok különleges hatását fokozza az, hogy színterápiával egészülnek ki, ami a megfelelő rezgésű polarizált fényhullámmal segíti a csakrák tisztulását, töltését, harmonizálását.
A színek gyógyító ereje ma már közismert. A kristályok színei a csakrák színeivel harmonikusan vannak beállítva.
Alatta egy fekhely található.
Milyen hatások érnek egy-egy kezelés alatt?

 • Színterápia (csakráknak megfelelő színű, folytonos polarizált fény)
 • Kristályterápia (a kristályokon áthaladó fény rezonál a kristályok szerkezetével, ez a rezgés a sejtek vázszerkezetét segíti rendezetté tenni.)
 • Relaxáció (halk meditációs zene hallgatása mellett)

A leghatékonyabb gyógyulás az energia szinten történik, melyet követ a fizikai test gyógyulása is. Amit mi betegségnek nevezünk az nem más, mint az energiák rendezetlensége-, eltolódás-, az egyensúly megbomlása. A ”betegségek” először az energiarendszerben jelennek meg, melyet gyermekeink kb. 7-8 éves korukig remekül, látnak.

A hegyikristály harmonizálja és feltölti a csakrákat, képes oldani a bensőnkbe gubancolódott, lelki blokkokat, s elősegíti a befelé fordulást, az elmélyült, meditatív állapotot annak érdekében, hogy az ágyon fekve egy egész spirituális utazásra is indulhassunk önmagunk legmélye felé.

„A kristályágy, teljesen jól alkalmazható akár egy egyszerű fejfájásra, akár gerincsérvre, agyvérzéses betegeknek, SM-re és számos más betegségre is kiegészítő terápiaként kimondottan ajánljuk”

 

– Terapeuták gyakran kombinálva használják a kristályágyat más eszközökkel. A leggyakrabban reikivel, angyallal, mágiával, Zapperrel vagy kristályterápiával párhuzamosan szokott működni, de számos más kombinált kezelés is megoldható. A kristályágy által egy nagyon ellazult állapotba kerül a kezelendő személy, így a kiegészítő terápia is erőteljesebb hatást vált ki. Az értékeket biorezonanciás géppel mértük.

S hogy a kristályágy mi mindenre képes? Azt leginkább a személyes megtapasztalás útján érdemes megközelíteni. “Mi szeretjük azokat a történeteket, amikor a kezelés-ek komplett életeket változtat meg, tesz helyre. Ezért is csináljuk ilyen gőzerővel.

A Kristályágy terápiát kiegészíti egy energetikai felmérés kezelés előtt és kezelés után is. Ez a kezelés segít kiegyensúlyozni, megtisztítani és helyreállítani a test energetikai mintázatát, ami a kristályok, illetve a szöveteinkben, sejtjeinkben lévő víz rezonanciájának összehangolódásából adódik. A kezelések alatt gyakran érezhető a Segítő, Gyógyító Entitások jelenléte.

 

Kristályágy előnyei:

 • Negatív energiák tisztítása minden szintről és rétegből, sejt, DNS szinten, az öngyógyító folyamatok elindítása (lélek – spirituális szintek – mentális szintek – érzelmi – fizikai szint, testek tisztítása, gyógyító rezgések harmonizálása, ha szükséges egyébmódszerekkel kiegészítjük)
 • Csakrák harmonizálása, helyes fordulatszámon való pörgése és a hozzá tartozó szervek, mirigyek tisztítása és gyógyítása.
 • Spirituális fejlődési lehetőség.
 • A gyógyítás mind a lélek, mind a szellem és a test szintjén rezgésemelés által történik- a jó közérzet elősegítésére.
 • A kezelés megszüntetheti a betegségtüneteket.
 • A Kristályágy kezelője állíthatja azt, hogy a gyógyító Kristályágy kezelés alatt, a gyógyító – segítő jó szellemlények, az Entitások jelen lehetnek és a páciensen is dolgozhatnak.
 • Ha a páciens  dolgok történését érzi a testén vagy a testében, vagy látja a helyiségben az segítőket,  ez a spirituális csakra tisztításának és sorba rendeződésének következtében lehet.
  Ez az átrendeződés a segítők számára egy könnyebb fizikai gyógyítási folyamatot tesz lehetővé.

A kristályágy szabályai

 1. Kérünk téged, hogy a kristályokhoz ne nyúlj.
 2. Amikor lefekszel az ágyra, fogalmazd meg jelenidőben, hogy min szeretnél, hogy segítsenek a segítők, és mitől szeretnél megszabadulni.
  Érdemes minden életterületedről felsorolni az összes blokkokat, félelmeket, negatív gondolatokat, negatív érzéseket, embereket és kérni a megbocsájtást magadnak és másoknak, a környezetedben levő családtagjaidnak, embereknek, akik a fájdalmat, a sérelmet és a bántalmat okozták neked.
 3. Utána vegyél egy jó nagy mély levegőt és fújd ki.
 4. Amikor készen vagy, érdemes pár percet még fekve maradni és megköszönni mindenkinek minden segítséget, amit itt és most megkaphattál.
 5. Ha fehér ruhában érkezel, azzal erősítheted a fényterápia hatását, hiszen a ruha mint szűrő képes hatni a fényhullámokra és kissé korlátozni azt. A kristályokra nincs hatással a ruha színének milyensége.

 

Milyen gyakran vegyük igénybe a kezelést?

Egy alkalomra javasolt idő:

 • gyermekeknek: 20 perc
 • felnőtteknek: 30 perc, de lehet jönni 60 percre is.

Az ajánlott rendszeresség heti 1 alkalom (de mindenki érzetére van bízva), de problémafüggő, úgyis átbeszéljük.