Karmikus blokkok, adósságok!

Gyakran kérdezik mi az a karmikus blokk vagy adósság és ha azt kioldjuk akkor megszűnik a karmájuk, életfeladatuk? Erre a lehető legegyszerűbb magyarázatot szoktam adni. Nem!

A karmát úgy kell elképzelni mint egy egyenest (ez az életút), amin szakaszok vannak (ezek az életfeladatok amiket teljesíteni kell).

Mivel minden ember isteni, megvan az isteni teremtőképessége. Van szabadakarata és bizony nagyon sok tényező van ami ezt szépen tudja csavargatni. Mint például „neveltetés, vallási kultúra, társadalom, média és a sötét oldal”. Így a kialakult

 • programoknak,
 • megfelelési kényszereknek,
 • hitbéli dogmáknak,
 • hibás önismeretnek és ebből adódó önazonosság hiányának,
 • mit illik, mit nem illik attitűdöknek

köszönhetően a szép hosszú egyenesen helyett, ami a megírt életutunk, csinálunk magunknak egy akadálypályát, hegyet, völgyet, kanyarokat, amik nehezítik az utunkat abban, hogy eljussunk az életfeladatainkhoz, az éppen következő szakaszunkhoz. Ezeket a nehezítő körülményeket lehet oldani. Az isteni szabály kimondja: Mindenből tanulni kell, de nem kell elszenvedni. Azt, hogy a mi társadalmunkban a szenvedési kényszer, mint egy program van beépítve, az sajnos tény. Az más kérdés ha ezt valaki élvezi. Ez a leírás nem az áldozat szerepkörösöknek, az álszenteknek és a szenvedéskényszerükben fürdőzőknek készült, hanem akik tenni akarnak magukért és minden hátráltató dologra megoldást keresnek. A többiek nyugodtan lubickoljanak a pocsolyájukban, hiszen mindannyian mások vagyunk, ettől szép színes a világunk.:)

Karmikus adósság?

Magukat a karmikus adósságainkat az előző életből hozzuk.

Pl.: ha én most ebben az életemben valakit manipulálok érzelmein keresztül és nem rendezem soraimat felé ebben az életemben, akkor az karmikus adósság lesz a következő életemben. Ezek bizony különböző kötődéseket, alárendeltségeket okoznak. A csakrákat tekintve szív- és homlokcsakrában simán látható és mérhető ez az energia hiba. De ezek lehetnek elszenvedett traumák amiket az energetikai rendszerünk megjegyez és viszi tovább, hiába tanultuk meg amit kellett, hátráltatni fog életutunkban.

Karmikus Blokk?

Magukat a karmikus blokkjainkat ebben az életünkben szerezzük, a

 • „mit illik, mit nem illik” társadalmi elvárásokkal,
 •  neveltetésünkből adódó programokkal,
 • önazonosságunk hiányával,
 • lelkiismeret furdaláson való kattogással,
 • alárendeltséggel,
 • félelmekből adódó teremtéssel

okozzuk legtöbbször. Ezek a nehezítő körülmények szépen oldhatóak. A múltunk miatt már megtapasztaltuk, amit meg kellett, hozzásegített minket ahhoz, hogy azok legyünk akik, de ezt nem kell tovább magunkkal hordoznunk. Ez olyan téma megint amiről napokat lehetne beszélni.

Ezek oldása úgy néz ki ez nálam, hogy az embert, ha megtisztítom, az okozott károkat javítom, finomenergetikailag rendbe teszem és levédem külső támadások (átok, rontás, démon, ördög, szellem, elementár, kötés,stb) ellen, akkor a fizikai és energetikai testènek öngyógyulására – harmonizálódására adok 21 napot, hogy regenerálódjon. Majd ha ez letelt, jön a belső korlátok, gátak, programok, traumák oldása amit teremtett és hozott előző életeiből és ugyan semmi szüksége ezekre a terhekre, de az energia teste megjegyezte és nehezíti a jelenlegi életútját. Tehát ha a külső támadások és védés után letelt a 21 nap, jön ezeknek az oldása ami karmikus adósságok és blokkok oldása. Amint én ezt kioldottam, rá következő reggel kell elkezdenie az illetőnek egy 21 napos ráolvasásos szertartást, ami nyomatèkosítja a lélek részére is, hogy amit a jövőben teremtene magad ellen, ne tapadjon meg. Amint letelt a 21 napos rá -fel olvasás a papírt el kell égetni gyufával, és mehet a szárnyalás, a tudatos építés. Van akinek szerződése vagy -ès kárhozata is van, annál ezt is oldjuk, de ha ilyen nincs, akkor oldás szempontjából nincs több dolog.

Röviden levezetve így néz ki egy komplex tisztítás, oldás.

Szép napot kívánok.