Csakra tisztító, töltő és harmonizáló kristálycsomag

Testünk két úton jut életenergiához, mindkettő ugyanolyan fontossággal bír. A fizikai test számára:

  1. Táplálék bevitellel.
  2. Az energiatesten át.

A magunkhoz vett táplálék testünk bonyolult mechanizmusán vándorol keresztül. A gyomor feldolgozza, az emésztőrendszer lebontja és kiválasztja a számunkra értékes tápanyagokat, míg az végül eljut a sejtekhez és életadó energiává válik.

Az energia felvétel másik módja az energiatesten át zajlik, a környezetből veszi fel az energiát, a csakrák segítségével. Az energiatest folytonos energiacserében áll a környezettel, ezért is kimerültebb, betegesebb az aki nem jár a természetben és csak bent ül vagy dolgozik a mesterséges fényekkel és energiákkal teli szobában irodában.

Mi a csakra?

A „csakra” szanszkrit eredetű szó, jelentése: élet kerék. A csakrák állandóan forgó energiaörvények, az elnevezés tisztánlátóktól ered, akik már az ősidőkben is képesek voltak látni ezeket az energiaközpontokat. Megfigyelték forgásirányukat és színeiket. A csakra amikor energiát vesz fel, az óramutató járásával megegyező irányban forog, és ellenkező irányba, amikor lead energiát a környezetnek. A csakráknak elsősorban biológiai funkciójuk van, az energiát a meridiánokon keresztül juttatják el a fizikai test adott területeihez, szerveihez s így juttatják életenergiához a szervezetet. A csakrák forgása – munkája – szakadatlan. Téves az a nézet, miszerint egy csakra bezárulhat, működése leállhat. Ha ez megtörténne, az a fizikai test halálához vezetne néhány percen belül. Ellenben az előfordulhat, hogy egy csakra működése nem teljes, akadályoztatva van. Mivel az energiatest állandó energia cserében áll a környezettel, így sokféle energiát vesz fel, s ezek között vannak – finoman szólva – kevésbé hasznosak is, ilyen például az elektroszmog is. Egy kirándulás, a zöldben tett séta során érezhetően javul a test-lélek energiaellátása.

A csomag tartalmaz 7 programozott kristályt, minden csakrához egy. Őket soha sem kell karbantartani, sem tölteni, hiszen be vannak programozva és le vannak zárva. Csak annyit kell tenni velük, hogy a megfelelő helyre – csakrára kell helyezni a megfelelő kristályt, fekvő pozícióba és így feküdni-pihenni 30 percet. A csakrák elhelyezkedéséről, és, hogy melyiknek milyen a színe és melyik kristály melyik csakrához tartozik, azt egy külön leírással- színes csakratérképpel és a kristályokkal együtt küldöm. A kristályok jótékony hatását nem kémiai anyagokkal érik el, hanem a puszta természet adta képességeikkel, amit a programozással sokszorosára felerősítek, és külön programmal ellátok. Minden kristálynak más a rezgése, csak úgy mint minden sejtünknek, minden betegségnek és minden gondolat formának meg van a saját rezgése. A kristálygyógyászat esetén is mindig olyan kristályt választunk, ami megteremti a harmóniát és megszünteti a betegséget. Minden kristálynak megvan a saját alapprogramja, ezt erősítem fel, és egészítem ki. Ellátom egy olyan programmal is, hogy bármilyen rezgés, információ, program, energia, sugárzás, gondolat éri is a kristályt, a kristály átalakítja azt a benne lévő programmá és megújuló energiával sokszorosára felerősítve sugározza ki magából. Így sosem kell karbantartani, tisztítani vagy tölteni. Amíg egyben vannak, addig korlátlan ideig ellátják a feladataikat.

A kristálycsomag és a programozás, lezárás ára: 45.000Ft./csomag.