Kundalini Reiki

Kundalini Reiki

Ez e az egyik legegyszerűbb formája a energetikai kezeléseknek, ami létezik!

Energetikai módszerek közül szintén passzív energetikai módszer. Így nem a gyakorlatorientáltság fogja jobbá, vagy kevésbé hatékonnyá tenni a kezelés sikerét, hiszen az illető fel van avatva egy univerzális intelligens energiának használatára, így ő “csak” egy csatornaként manifesztálja-közvetíti ezt az energiát a fizikai síkra és így a hozzá forduló személy hibás energetikai rendszerébe. Minden Reiki így működik, a különbség a Reiki és Reiki között a szimbólumok milyensége (hány szimbólumot tartalmaz az adott ágazat) és az avatás alatt bekötött energia között található. Mindegyik a koronacsakrán keresztül áramlik a két kézbe és tovább a páciensbe. A Kundalíni abban különbözik a többi reikitől, hogy nem csak Átáramlik a fentebb írt területen, hanem a koronacsakrán be, végig az összes csakrán és gerincen, le a földanyához, onnan vissza, a gyökérnél található tandemből (energia központ) felhúzva a kundalíni energiát avatás szintjétől függően, hogy mennyire és úgy be a páciensbe. Itt már nincsenek szimbólumok, a szándék vezérli. Természetesen, ezzel az energetikai rendszerrel sem lehet ártani és manipulálni sem.

A testben lévő energiacsatornák erősítésével lehetőséged nyílik arra, hogy csatornázd magadnak és másoknak a Reikit, csak a szándékkal.

Sokan évtizedekig meditálnak azért, hogy a kundalini energiát felébresszék magukban. Akiknek ez eddig nem sikerült, azoknak itt a megoldás.

Kundalini Reiki I-es tanfolyam segítségével és a csakrák behangolásával hozzáférésed lesz Föld energiájához.

A Kundalini energiát úgy is hívják, hogy “A Kundalini Tűz.” Ez az energia felszalad végig a testen a fő energiavezetékeken, és kimegy a Koronacsakrán.

Egy bizonyos idő alatt egy teljes tisztítást kapsz a csakrákra, a testrészekre és az energia rendszerre.

A Kundalini Reiki I-es tanfolyam előfeltétele a Healing Reiki Mesteri szint elvégzése.

A gyógyítás teljesen leegyszerűsödik, csak áramoltatni kell az energiát és ott hat ahol kell.

Kundalini Reiki II– es tanfolyamot, minimum két nappal az egyes behangolás után lehet megcsinálni. De vannak olyan egyének, ahol nem kell várni és mind a három tanfolyam elvégezhető egyben.

A kettes tanfolyam során megtanulsz egy speciális meditációt, mely során megnő benned a Kundalini tüze és kitisztulnak a csakráid. Lecsökken a Healing Reiki gyógyítási idő 3-5 percre.

Kundalini Reiki Mesterszint elvégzése után felerősödik a torok, az elosztó, a nemi és a gyökércsakra. A”tűz” teljesen felemelkedik a koronacsakrádig és onnan megy bele a két kézbe és úgy a páciensbe. Itt is van egy papírforma szerinti 10 napos várakozási idő a II és a Mesterszint között.

Gyémánt Reiki: Egy éterikus gyémánt kerül a koronacsakrádba. Ezen keresztül áramlik az energia és felveszi a gyémánt tulajdonságait, mely megvilágít és meggyógyít mindent, ami az útjába kerül, addig míg meg nem szűnnek a mögöttes problémák.

Oldások, amit mesterként tudsz végezni:

 1. Kristály Reiki: Testünkben mindenhol apró kristályos lerakódások vannak. Ezek kilépési pontjai a traumáknak, melyeket az életünkben tapasztaltunk.
  Mindig, amikor egy problémát halogatunk vagy elhalasztjuk a vele való foglalkozást, akkor képződik egy kristály a meridiánban mint egy HDD-n a hiba szektor.
  Egy trauma lehet bármi, egy törött kar, egy rándulás, szomorúság, stb. Például ha valaki eltöri  a  kezét,  képződik  egy  kristály,  ami a  memóriájába  tartja  a  trauma  fájdalmát  és érzését.
  Ha már nincsenek megoldatlan problémák vagy érzések a trauma mögött, a kristályokat feloldjuk és meggyógyítjuk. Szinte minden kristályt meg lehet gyógyítani a test körül.
 2. DNS Reiki: Ez a technika erősíti a képességet, amivel a DNS szálakat lehet gyógyítani. Gyógyíthatunk negatív genetikai kódokat és betegségeket. Észlelhető változásokat az első 3 hét után lehet megfigyelni.
 3. Születési trauma: A legsúlyosabb trauma általában a születési folyamat. Ennek  a  traumának  a  legkíméletesebb  feloldásához  egy  speciális  típusú  energiát  kell használni a gyógyítás közben.
 4. Lokáció Reiki: Ahogy karmikus kötelékek vannak emberek között, ugyan úgy vannak kötelékek emberek, helyek és a Föld között is.
  Ezek a kötelékek le húzhatnak bennünket és néha befolyásolhatják a testi egészségünket.
 5. Előző élet Reiki: Ez arra való, hogy az előző életbeli blokkokat oldja.

Amint láthatjátok a Kundalini Reikit is nagyon sok minden jóra lehet használni. Várok mindenkit szeretettel a tanfolyamokon!